Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Skała 08 Włocławia2007
442 Tactiek kamil
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
19 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 41
very good Schieten very good
very good Passen good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Landiran heeft problemen om de bal te vangen. Landiran met een sublieme pass. Cegiełko probeert naar een medespeler te passen. Feron bereikt de bal nog maar net als eerste. Feron schiet op doel. Bajorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Skała 08 - Włocławia2007 1:0

2e minuut.
Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiclău geeft een hoge lob. Tagliafierro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Feron de bal. Feron schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Feron is nu in balbezit. Gołębiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Landiran rent richting de bal. Landiran draait met de bal, schiet en ... Bajorek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Skała 08 - Włocławia2007 2:0

19e minuut.
Pilli kan de bal niet met de borst controleren. Pilli speelt de bal door. Comeford rent richting de bal. Comeford speelt de bal door. Feron is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Feron is nu in balbezit. Feron passt de bal in één keer door. Cegiełko is nu in balbezit. Cegiełko haalt uit met een fantastische trap. Bajorek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Skała 08 - Włocławia2007 3:0

24e minuut.
Comeford rent richting de bal. Cegiełko rent richting de bal. Cegiełko passt de bal zonder na te denken. Feron is nu in balbezit. Feron haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Cegiełko verovert de bal door een tackle van achteren. Cegiełko passt de bal in één keer door. Landiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Landiran draait met de bal, schiet en ... Bajorek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Skała 08 - Włocławia2007 4:0

27e minuut.
Zajíc met een sublieme pass. Landiran is nu in balbezit. Landiran passt de bal zonder na te denken. Feron rent richting de bal. Feron haalt uit met een fantastische trap. Bajorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Pilli rent richting de bal. Pilli passt de bal in één keer door. Comeford rent richting de bal. Comeford geeft de bal voor. Landiran bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Skała 08 - Włocławia2007 5:0

30e minuut.
Puchała onderschept slim de pass. Puchała passt de bal met de wreef. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szweda is nu in balbezit. Szweda haalt uit met een fantastische trap. Ebel bokst de bal weg.

36e minuut.
Konstantinou kopt de bal weg. Zajíc met een sublieme pass. Landiran is nu in balbezit. Landiran schiet op doel. Bajorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Ţiclău geeft de bal voor. Tagliafierro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Puchała. Puchała krijgt een gele kaart. Tagliafierro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tagliafierro met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Religa de bal. Feron is nu in balbezit. Feron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Skała 08 - Włocławia2007 6:0

41e minuut.
Daar is Puchała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szweda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cegiełko probeert naar een medespeler te passen. Feron bereikt de bal nog maar net als eerste. Feron haalt uit met een fantastische trap. Bajorek bokst de bal weg.

45e minuut.
Konstantinou met een sublieme pass. Cegiełko speelt de bal door. Feron rent richting de bal. Feron schiet op doel. Bajorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Skała 08 - Włocławia2007 7:0

45e minuut.
Sławoszewski komt het veld opgelopen. Kawulok komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Skała 08 27%, Włocławia2007 73%.
LKS Skała 08 - Włocławia2007 7:0

54e minuut.
Cegiełko speelt de bal door. Feron rent richting de bal. Kawulok onderschept slim de pass. Feron onderschept slim de pass. Feron draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Świstek onderschept slim de pass. Świstek met een sublieme pass. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Skała 08 - Włocławia2007 7:1

63e minuut.
Landiran is nu in balbezit. Daar is Landiran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landiran passt de bal met de wreef. Feron rent richting de bal. Feron draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Konstantinou is nu in balbezit. Konstantinou passt de bal met de wreef. Sławoszewski speelt de bal door. Puchała bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Konstantinou passt de bal met de wreef. Daar is Cegiełko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cegiełko passt de bal zonder na te denken. Daar is Feron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feron draait met de bal, schiet en ... Bajorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łopatowicz komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Comeford geeft de bal voor. Feron rent richting de bal. Landiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Landiran haalt uit met een fantastische trap. Bajorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Skała 08 - Włocławia2007 8:1

83e minuut.
Łopatowicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zajíc met een snelle inworp. Daar is Tagliafierro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tagliafierro geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Bajorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Świstek bereikt de bal nog maar net als eerste. Świstek probeert naar een medespeler te passen. Puchała rent richting de bal. Puchała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Skała 08 28%, Włocławia2007 72%.
LKS Skała 08 - Włocławia2007 8:1