Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kateggat Kazik Stars
xXx Tactiek #2
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.6 gemiddelde waardering 51.8
good Schieten excellent
solid Passen good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Klungelig pakt Enescu de bal. Ignat bereikt de bal nog maar net als eerste. Tena schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tena krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Zúñiga passt de bal zonder na te denken. Opriş is nu in balbezit. Ignat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ignat krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Beştaş onderschept slim de pass. Alen rent richting de bal. Alen passt de bal met de wreef. Ghilardini is nu in balbezit. Ghilardini haalt uit met een fantastische trap. Berendei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ignat is nu in balbezit. Ignat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Racciatti rent richting de bal. Zúñiga verovert de bal door een tackle van achteren. Zúñiga passt de bal zonder na te denken. Ignat is nu in balbezit. Ignat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Grzanka onderschept slim de pass. Grzanka geeft een hoge lob. Córdoba heeft problemen om de bal te vangen. Ghilardini is nu in balbezit. Ghilardini haalt uit met een fantastische trap. Berendei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ignat bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - Kazik Stars 0:1

31e minuut.
Alen probeert naar een medespeler te passen. Ignat bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dorożyński zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Dorożyński moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dorożyński schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

31e minuut.
Ignat raakt geblesseerd tijdens het duel. Zúñiga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Ghilardini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardini onderschept slim de pass. Ghilardini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Franken speelt de bal door. MacCaul heeft problemen om de bal te vangen. MacCaul geeft een lange en hoge pass. Tena springt en kopt de bal. Tassone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kateggat - Kazik Stars 1:1

34e minuut.
Alen met een sublieme pass. Ignat bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardini onderschept slim de pass. Ghilardini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
MacCaul passt de bal zonder na te denken. Franken rent richting de bal. Franken passt de bal met de wreef. Tena is nu in balbezit. Tena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ignat bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriş is nu in balbezit. Opriş passt de bal zonder na te denken. Ignat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignat haalt uit met een fantastische trap. Berendei bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kateggat 48%, Kazik Stars 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kateggat - Kazik Stars 1:1

46e minuut.
Spiridonov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Franken de bal. Franken met een sublieme pass. Tena rent richting de bal. Tena draait met de bal, schiet en ... Tassone bokst de bal weg.

49e minuut.
Zúñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zúñiga passt de bal met de wreef. Opriş rent richting de bal. Ignat onderschept slim de pass. Ignat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ghilardini rent richting de bal. Ghilardini schiet op doel. Berendei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Gromadzki verovert de bal door een tackle van achteren. Gromadzki geeft een lange en hoge pass. Ghilardini is nu in balbezit. Ghilardini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Beştaş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Żyrkowski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fjælberg komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Córdoba geeft een lange en hoge pass. Inworp. Żyrkowski met een snelle inworp. Alen bereikt de bal nog maar net als eerste. Alen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdoba geeft de bal voor. Zúñiga kopt de bal weg. Ignat is nu in balbezit. Ignat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Szpilka passt de bal in één keer door. Fjælberg rent richting de bal. Fjælberg passt de bal in één keer door. Franken rent richting de bal. Franken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Daar is Kaplon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaplon probeert naar een medespeler te passen. Opriş is nu in balbezit. Ignat onderschept slim de pass. Ignat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Verhas geeft een lange en hoge pass. Enescu rent richting de bal. Enescu passt de bal zonder na te denken. Franken bereikt de bal nog maar net als eerste. Franken haalt uit met een fantastische trap. Tassone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Alen passt de bal in één keer door. Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignat onderschept slim de pass. Daar is Ignat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignat haalt uit met een fantastische trap. Berendei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ghilardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ghilardini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ignat neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kateggat 49%, Kazik Stars 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kateggat - Kazik Stars 1:1