Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-09 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: El Morro
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Talcahuano Azul FC Notreve United
433U-W Tactiek visita
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 6
50.3 gemiddelde waardering 46.6
solid Schieten good
adequate Passen good
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Pérez is nu in balbezit. Pérez met een sublieme pass. Todone rent richting de bal. Todone geeft een hoge lob. Zapata krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gabryel schiet op doel. Beausejour heeft problemen om de bal te vangen. Gabryel rent richting de bal. Gabryel haalt uit met een fantastische trap. Celaya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brajnovits kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Talcahuano Azul FC - Notreve United 0:1

16e minuut.
Gabrian geeft een hoge lob. Grifi met een sublieme pass. Gabryel rent richting de bal. Gabryel haalt uit met een fantastische trap. Brajnovits werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Talcahuano Azul FC - Notreve United 0:2

17e minuut.
Zapata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beausejour rent richting de bal. Beausejour geeft een lange en hoge pass. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Gabrian geeft een hoge lob. Benito kopt de bal weg. Todone rent richting de bal. Todone geeft een lange en hoge pass. Benito maakt een snoekduik en kopt de bal. Reyes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Talcahuano Azul FC - Notreve United 1:2

45e minuut.
Inworp. Zatelli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talcahuano Azul FC 52%, Notreve United 48%.
Talcahuano Azul FC - Notreve United 1:2

51e minuut.
Zatelli passt de bal met de wreef. Beausejour bereikt de bal nog maar net als eerste. Beausejour geeft een hoge lob. Benito rent richting de bal. Benito haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Gabryel de bal onder controle te krijgen. Beausejour rent richting de bal. Beausejour geeft een lange en hoge pass. Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito haalt uit met een fantastische trap. Reyes bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Feliú de bal onder controle te krijgen. Zapata rent richting de bal. Zapata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Talcahuano Azul FC - Notreve United 2:2

85e minuut.
Beausejour bereikt de bal nog maar net als eerste. Beausejour probeert naar een medespeler te passen. Todone met een sublieme pass. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez geeft een hoge lob. Reyes bokst de bal weg. Zapata is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Todone geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Talcahuano Azul FC - Notreve United 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talcahuano Azul FC 43%, Notreve United 57%.
Talcahuano Azul FC - Notreve United 3:2