Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-17 01:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SAN JOSÉ F.C. Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
SAN JOSÉ F.C. Jealen F.C.
433 Tactiek 07-29
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
29.9 gemiddelde waardering 32.4
average Schieten good
weak Passen average
average Verdedigen average


1e minuut.
Daar is Tigranyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallagher is nu in balbezit. Met opzet legt Tigranyan zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Tigranyan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tigranyan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

16e minuut.
Lovin trapt de bal weg van het doel. Prassitele kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tandoi de bal onder controle te krijgen. Ming Leong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming Leong draait met de bal, schiet en ... Babiarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Tandoi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prassitele met een snelle inworp. Semaver is nu in balbezit. Semaver geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Lovin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lovin passt de bal in één keer door. Prassitele probeert naar een medespeler te passen. Ming Leong rent richting de bal. Ming Leong haalt uit met een fantastische trap. Babiarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN JOSÉ F.C. 75%, Jealen F.C. 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SAN JOSÉ F.C. - Jealen F.C. 0:0

46e minuut.
Niedzielski komt het veld opgelopen. Tisza komt het veld opgelopen. Horta komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Lovin probeert naar een medespeler te passen. Sagisi is nu in balbezit. Rejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejas schiet op doel. Cassian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN JOSÉ F.C. - Jealen F.C. 1:0

51e minuut.
Daar is Prassitele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saillard met een sublieme pass. Niedzielski probeert naar een medespeler te passen. Tisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Tisza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Niedzielski probeert naar een medespeler te passen. Tisza is nu in balbezit. Tisza speelt de bal door. Ming Leong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming Leong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SAN JOSÉ F.C. - Jealen F.C. 1:1

60e minuut.
Inworp. Prassitele met de inworp. Semaver geeft een lange en hoge pass. Tisza rent richting de bal. Tisza geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN JOSÉ F.C. - Jealen F.C. 1:2

61e minuut.
Lovin probeert de bal aan de voet te houden. Ming Leong rent richting de bal. Lovin begaat een overtreding. Lovin krijgt een gele kaart. Ming Leong is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Prassitele neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mynárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynárik geeft de bal voor. Tandoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming Leong is nu in balbezit. Ming Leong schiet op doel. Babiarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fustagno krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Hutarau bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedzielski probeert naar een medespeler te passen. Tandoi rent richting de bal. Ming Leong onderschept slim de pass. Ming Leong haalt uit met een fantastische trap. Babiarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tisza rent richting de bal. Tisza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAN JOSÉ F.C. - Jealen F.C. 1:3

80e minuut.
Aponte verovert de bal door een tackle van achteren. Ming Leong verovert de bal door een tackle van achteren. Ming Leong passt de bal met de wreef. Tisza is nu in balbezit. Tisza haalt uit met een fantastische trap. Babiarz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN JOSÉ F.C. 71%, Jealen F.C. 29%.
SAN JOSÉ F.C. - Jealen F.C. 1:3