Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-16 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Aeryn Sun Memorial
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Diadora FC Ruda Śląska SzTywny`s Killers
Respect Maximum Tactiek mordulec 666
57% Balbezit 43%
55% Spel op eigen helft 45%
17 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 29.3
average Schieten weak
good Passen average
average Verdedigen poor


2e minuut.
Pawianowski speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zyps met de inworp. Pawianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawianowski draait met de bal, schiet en ... Antczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pawianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawianowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pawianowski met een sublieme pass. Solvak rent richting de bal. Solvak geeft de bal voor. Pawianowski rent richting de bal. Pawianowski haalt uit met een fantastische trap. Antczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Zyps met een snelle inworp. Duñabeitia rent richting de bal. Pawianowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pawianowski krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Pawianowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Strauss komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Malesa passt de bal in één keer door. Duñabeitia met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Strauss de bal onder controle te krijgen. Strauss haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - SzTywny`s Killers 1:0

35e minuut.
Duñabeitia probeert naar een medespeler te passen. Malesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Strauss onderschept slim de pass. Strauss haalt uit met een fantastische trap. Antczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tatoń geeft een hoge lob. Zyps rent richting de bal. Strauss verovert de bal door een tackle van achteren. Strauss heeft problemen om de bal te vangen. Strauss draait met de bal, schiet en ... Antczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diadora FC Ruda Śląska 56%, SzTywny`s Killers 44%.
Diadora FC Ruda Śląska - SzTywny`s Killers 1:0

49e minuut.
Páez met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Duñabeitia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Strauss rent richting de bal. Strauss schiet op doel. Antczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Strauss bereikt de bal nog maar net als eerste. Strauss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - SzTywny`s Killers 2:0

58e minuut.
Tomaszuk probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zyps neemt de hoekschop. Strauss bereikt de bal nog maar net als eerste. Strauss haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Strauss bereikt de bal nog maar net als eerste. Strauss draait met de bal, schiet en ... Antczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Duñabeitia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strauss is nu in balbezit. Strauss probeert naar een medespeler te passen. Ciliński is nu in balbezit. Ciliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Talkowski geeft de bal voor. Strauss is nu in balbezit. Daar is Strauss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strauss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diadora FC Ruda Śląska - SzTywny`s Killers 3:0

79e minuut.
Strauss zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strauss bereikt de bal nog maar net als eerste. Minorczyk rent richting de bal. Strauss verovert de bal door een tackle van achteren. Strauss haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diadora FC Ruda Śląska 55%, SzTywny`s Killers 45%.
Diadora FC Ruda Śląska - SzTywny`s Killers 3:0