Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wasp Enterprises WK Arkadia Kolonia Krępa
Wasp v.2 Tactiek Tax v.2
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
31.2 gemiddelde waardering 32.2
good Schieten average
average Passen average
weak Verdedigen average


1e minuut.
Cotea speelt de bal door. Šesto is nu in balbezit. Briscariu maakt een afschuwelijke overtreding. Briscariu krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Rikalainen onderschept slim de pass. Rikalainen passt de bal in één keer door. Evens met een sublieme pass. Cotea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotea schiet op doel. Drulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schouterden rent richting de bal. Schouterden geeft een lange en hoge pass. Rikalainen is nu in balbezit. Rikalainen geeft een hoge lob. Cotea is nu in balbezit. Paal! Cotea is nu in balbezit. Cotea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wasp Enterprises - WK Arkadia Kolonia Krępa 1:0

22e minuut.
Rikalainen onderschept slim de pass. Rikalainen passt de bal zonder na te denken. Cotea is nu in balbezit. Cotea draait met de bal, schiet en ... Drulić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Jänes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotea verovert de bal door een tackle van achteren. Akácz rent richting de bal. Cotea verovert de bal door een tackle van achteren. Cotea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Evens passt de bal zonder na te denken. Šesto rent richting de bal. Šesto probeert naar een medespeler te passen. Cotea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotea haalt uit met een fantastische trap. Drulić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wasp Enterprises - WK Arkadia Kolonia Krępa 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wasp Enterprises 58%, WK Arkadia Kolonia Krępa 42%.
Wasp Enterprises - WK Arkadia Kolonia Krępa 2:0

49e minuut.
Bădilă is nu in balbezit. Baryła rent richting de bal. Baryła geeft een hoge lob. Šesto kan de bal niet met de borst controleren. Šesto geeft de bal voor. Drulić bokst de bal weg.

57e minuut.
Evens geeft een hoge lob. Dobrilă kopt de bal weg. Klungelig pakt Akácz de bal. Rosik is nu in balbezit. Rosik schiet op doel. Drulić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bras komt het veld opgelopen. Bras met een snelle inworp. Bădilă is nu in balbezit. Bădilă geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cotea stond buitenspel. Rezza komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Bădilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bădilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bădilă speelt de bal door. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Briscariu rent richting de bal. Solski onderschept slim de pass. Solski geeft een hoge lob. Cotea is nu in balbezit. Cotea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wasp Enterprises - WK Arkadia Kolonia Krępa 3:0

82e minuut.
Evens rent richting de bal. Evens geeft de bal voor. Cotea is nu in balbezit. Cotea haalt uit met een fantastische trap. Drulić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Prandi geeft een hoge lob. Inworp. Rezza met de inworp. Cerrato is nu in balbezit. Cerrato draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klungelig pakt Prandi de bal. Cerrato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerrato geeft een lange en hoge pass. Briscariu rent richting de bal. Briscariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wasp Enterprises - WK Arkadia Kolonia Krępa 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wasp Enterprises 49%, WK Arkadia Kolonia Krępa 51%.
Wasp Enterprises - WK Arkadia Kolonia Krępa 3:1