Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Outsider BÖHLER
lone gunman 3 Tactiek uber
63% Balbezit 37%
26% Spel op eigen helft 74%
13 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 39.1
average Schieten adequate
excellent Passen average
excellent Verdedigen adequate


14e minuut.
Linkowski rent richting de bal. Linkowski geeft de bal voor. Ojaharju controleert de bal met de borst. Sesso is nu in balbezit. Sesso draait met de bal, schiet en ... Rębała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Son-Li is nu in balbezit. Son-Li passt de bal in één keer door. Hue probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tyyskä rent richting de bal. Tyyskä draait met de bal, schiet en ... Paal! Negaça verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Outsider 31%, BÖHLER 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Outsider - BÖHLER 0:0

47e minuut.
Son-Li is nu in balbezit. Son-Li geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Deptuch de bal. Ylhäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylhäinen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Penser bereikt de bal nog maar net als eerste. Penser passt de bal met de wreef. Bockstaele probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Casavilca rent richting de bal. Casavilca schiet op doel. Negaça bokst de bal weg.

67e minuut.
Casavilca rent richting de bal. Casavilca geeft een lange en hoge pass. Tyyskä rent richting de bal. Tyyskä geeft de bal voor. Rand krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Outsider - BÖHLER 1:0

69e minuut.
Ahl komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lemos komt het veld opgelopen.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niftəliyev komt het veld opgelopen. Ylhäinen met de inworp. Casavilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Casavilca geeft een hoge lob. Rand springt en kopt de bal. Negaça kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hue kopt de bal weg. Ylhäinen is nu in balbezit. Linkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Linkowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Outsider 22%, BÖHLER 78%.
The Outsider - BÖHLER 1:0