Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Austla Rähnid fc panga
4-1-2-3 Tactiek taktika1
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
26 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 31.9
good Schieten weak
good Passen average
good Verdedigen average


11e minuut.
Rautsma met een sublieme pass. Kastrup rent richting de bal. Kastrup speelt de bal door. Ahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rautsma rent richting de bal. Rautsma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Austla Rähnid - fc panga 1:0

18e minuut.
Késmárky geeft een lange en hoge pass. Hoàng Thành kopt de bal weg. Tendys is nu in balbezit. Ahman verovert de bal door een tackle van achteren. Ahman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Gordea passt de bal in één keer door. Kastrup is nu in balbezit. Kastrup met een sublieme pass. Ahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Rahu de bal onder controle te krijgen. Branquinho is nu in balbezit. Branquinho passt de bal zonder na te denken. Rautsma rent richting de bal. Rautsma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Austla Rähnid 30%, fc panga 70%.
FC Austla Rähnid - fc panga 1:0

53e minuut.
Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rahu de bal onder controle te krijgen. Kastrup is nu in balbezit. Kastrup schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Rosim-Annus speelt de bal door. Klungelig pakt Tendys de bal. Rautsma met een sublieme pass. Ahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Rautsma rent richting de bal. Rautsma passt de bal met de wreef. Ledinšćak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahman onderschept slim de pass. Ahman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Gordea onderschept slim de pass. Gordea met een sublieme pass. Hoàng Thành speelt de bal door. Rautsma bereikt de bal nog maar net als eerste. Rautsma draait met de bal, schiet en ... Cáceres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Rautsma verovert de bal door een tackle van achteren. Rautsma passt de bal in één keer door. Gianoli rent richting de bal. Ahman verovert de bal door een tackle van achteren. Ahman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Tendys bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Thành speelt de bal door. Ahman rent richting de bal. Ahman schiet op doel. Cáceres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ledinšćak speelt de bal door. Daar is Kastrup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kastrup haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Austla Rähnid - fc panga 2:0

88e minuut.
Vroutos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vroutos geeft een lange en hoge pass. Branquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kastrup is nu in balbezit. Kastrup met een sublieme pass. Ahman rent richting de bal. Ahman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Austla Rähnid - fc panga 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Austla Rähnid 39%, fc panga 61%.
FC Austla Rähnid - fc panga 3:0