Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-16 19:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Maksimir
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
Slaven United Zmajevi
dbb-k Tactiek trening
55% Balbezit 45%
11% Spel op eigen helft 89%
60 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 33.1
zeer goed Schieten slecht
goed Passen redelijk
solide Verdedigen zwak


1e minuut.
Osmochescu speelt de bal door. Klungelig pakt Bertanza de bal. Bertanza speelt de bal door. Guico is nu in balbezit. Guico draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 1:0

3e minuut.
Uluarslan geeft de bal voor. Guico is nu in balbezit. Guico speelt de bal door. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Răducan neemt de hoekschop. Osmochescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Doeltrap. Deaconescu met een harde bal richting middenveld. Cindrić kopt de bal weg. Guico heeft problemen om de bal te vangen. Guico haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Ayerbe rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bertanza. Ayerbe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ayerbe met een snel genomen vrije trap. Răducan kopt de bal weg. Guico bereikt de bal nog maar net als eerste. Guico schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guico rent richting de bal. Guico schiet op doel. Deaconescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Cindrić probeert de bal met de borst te controleren. Cindrić geeft een hoge lob. Guico is nu in balbezit. Guico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 2:0

10e minuut.
Daar is Bertanza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertanza passt de bal in één keer door. Guico is nu in balbezit. Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu schiet op doel. Deaconescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guico bereikt de bal nog maar net als eerste. Guico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 3:0

14e minuut.
Cindrić kopt de bal weg. Daar is Srdanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu draait met de bal, schiet en ... Deaconescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Răducan speelt de bal door. Rajtoral is nu in balbezit. Rajtoral passt de bal met de wreef. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Cindrić met een sublieme pass. Guico heeft problemen om de bal te vangen. Guico speelt de bal door. Daar is Rajtoral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajtoral schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ayerbe geeft de bal voor. Uluarslan is nu in balbezit. Uluarslan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Osmochescu de bal. Osmochescu schiet op doel. Deaconescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Bertanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertanza passt de bal in één keer door. Guico rent richting de bal. Guico schiet op doel. Deaconescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 4:0

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bertanza met een snelle inworp. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Inworp. Graham met een snelle inworp. Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap. Deaconescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 5:0

32e minuut.
Deaconescu speelt de bal door. Cindrić kopt de bal weg. Guico rent richting de bal. Guico schiet op doel. Deaconescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 6:0

33e minuut.
Heskey is nu in balbezit. Heskey geeft een lange en hoge pass. Guico rent richting de bal. Guico haalt uit met een fantastische trap. Deaconescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 7:0

34e minuut.
Popovici passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bertanza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guico bereikt de bal nog maar net als eerste. Guico haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guico rent richting de bal. Osmochescu heeft problemen om de bal te vangen. Osmochescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 8:0

37e minuut.
Rumun passt de bal met de wreef. Cindrić probeert naar een medespeler te passen. Osmochescu is nu in balbezit. Guico rent richting de bal. Guico schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Guico onderschept slim de pass. Guico speelt de bal door. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu draait met de bal, schiet en ... Deaconescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 9:0

43e minuut.
Ligęza met een sublieme pass. Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Guico onderschept slim de pass. Guico draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guico bereikt de bal nog maar net als eerste. Guico haalt uit met een fantastische trap. Deaconescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slaven United 10%, Zmajevi 90%.
Slaven United - Zmajevi 10:0

47e minuut.
Uluarslan is nu in balbezit. Uluarslan probeert naar een medespeler te passen. Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap. Deaconescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 11:0

50e minuut.
Daar is Szyszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szyszka probeert naar een medespeler te passen. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap. Deaconescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 12:0

50e minuut.
Daar is Zysset, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osmochescu verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Osmochescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osmochescu schiet op doel. Deaconescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 13:0

53e minuut.
Cindrić is nu in balbezit. Cindrić met een sublieme pass. Klungelig pakt Osmochescu de bal. Guico bereikt de bal nog maar net als eerste. Guico haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guico bereikt de bal nog maar net als eerste. Guico schiet op doel. Deaconescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guico bereikt de bal nog maar net als eerste. Guico draait met de bal, schiet en ... Deaconescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guico rent richting de bal. Guico schiet op doel. Deaconescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 14:0

57e minuut.
Bertanza probeert naar een medespeler te passen. Guico heeft problemen om de bal te vangen. Guico passt de bal met de wreef. Daar is Osmochescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Guico rent richting de bal. Guico met een sublieme pass. Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu schiet op doel. Deaconescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 15:0

59e minuut.
Szyszka rent richting de bal. Szyszka passt de bal zonder na te denken. Bertanza met een sublieme pass. Klungelig pakt Guico de bal. Guico draait met de bal, schiet en ... Deaconescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Uluarslan is nu in balbezit. Uluarslan passt de bal zonder na te denken. Daar is Osmochescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guico rent richting de bal. Guico schiet op doel. Deaconescu bokst de bal weg. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 16:0

64e minuut.
Cindrić passt de bal zonder na te denken. Guico rent richting de bal. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bertanza is nu in balbezit. Inworp. Bertanza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu draait met de bal, schiet en ... Deaconescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Srdanov passt de bal zonder na te denken. Daar is Popovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guico onderschept slim de pass. Guico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 17:0

72e minuut.
Bertanza rent richting de bal. Bertanza probeert naar een medespeler te passen. Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu draait met de bal, schiet en ... Deaconescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 18:0

75e minuut.
Osmochescu kopt de bal weg. Bertanza speelt de bal door. Guico rent richting de bal. Guico draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Cindrić kopt de bal weg. Osmochescu is nu in balbezit. Uluarslan speelt de bal door. Guico is nu in balbezit. Guico draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Srdanov controleert de bal met de borst. Guico bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 19:0

78e minuut.
Zrilić heeft problemen om de bal te vangen. Zrilić geeft een lange en hoge pass. Guico kopt de bal weg. Osmochescu probeert de bal met de borst te controleren. Osmochescu draait met de bal, schiet en ... Deaconescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Rajtoral bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Răducan de bal. Răducan speelt de bal door. Guico is nu in balbezit. Guico schiet op doel. Deaconescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Osmochescu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 20:0

83e minuut.
Guico is nu in balbezit. Guico met een sublieme pass. Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 21:0

86e minuut.
Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu passt de bal in één keer door. Guico heeft problemen om de bal te vangen. Guico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 22:0

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bertanza zal de hoekschop nemen. Guico bereikt de bal nog maar net als eerste. Guico draait met de bal, schiet en ... Deaconescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 23:0

89e minuut.
Bertanza rent richting de bal. Bertanza passt de bal zonder na te denken. Guico bereikt de bal nog maar net als eerste. Guico schiet op doel. Deaconescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Cindrić met een sublieme pass. Popovici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rajtoral probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guico haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guico bereikt de bal nog maar net als eerste. Guico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slaven United - Zmajevi 24:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slaven United 11%, Zmajevi 89%.
Slaven United - Zmajevi 24:0