Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-21 01:31
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: ARENA CRISPONCHO YEEYOO
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Jealen F.C. Messa Lińska
07-29 Tactiek U_WinA
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
41.3 gemiddelde waardering 48.9
solide Schieten goed
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Schildknecht is nu in balbezit. Schildknecht passt de bal zonder na te denken. Supico rent richting de bal. Supico haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Teodorescu kopt de bal weg. Supico is nu in balbezit. Việt Dũng is nu in balbezit. Việt Dũng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jealen F.C. - Messa Lińska 0:1

10e minuut.
Riley bereikt de bal nog maar net als eerste. Feskens onderschept slim de pass. Feskens geeft een lange en hoge pass. Supico is nu in balbezit. Supico draait met de bal, schiet en ... Cassian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Việt Dũng rent richting de bal. Việt Dũng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jealen F.C. - Messa Lińska 0:2

14e minuut.
Pamonha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Semaver rent richting de bal. Semaver met een sublieme pass. Pamonha geeft een hoge lob. Zanta krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Cassian geeft een hoge lob. Inworp. Teodorescu met een snelle inworp. Szaniawski geeft een hoge lob. Schildknecht kopt de bal weg. Cassian bokst de bal weg.

26e minuut.
Teodorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorescu geeft de bal voor. Việt Dũng is nu in balbezit. Việt Dũng draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Supico rent richting de bal. Supico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jealen F.C. - Messa Lińska 0:3

37e minuut.
Riley geeft een lange en hoge pass. Pamonha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamonha passt de bal zonder na te denken. Zanta rent richting de bal. Zanta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jealen F.C. 48%, Messa Lińska 52%.
Jealen F.C. - Messa Lińska 0:3

53e minuut.
Teodorescu rent richting de bal. Teodorescu passt de bal in één keer door. Supico bereikt de bal nog maar net als eerste. Supico haalt uit met een fantastische trap. Cassian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jealen F.C. - Messa Lińska 0:4

58e minuut.
Szaniawski onderschept slim de pass. Szaniawski probeert naar een medespeler te passen. Teodorescu probeert naar een medespeler te passen. Supico bereikt de bal nog maar net als eerste. Supico draait met de bal, schiet en ... Cassian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Teodorescu kopt de bal weg. Pamonha met een sublieme pass. Zanta is nu in balbezit. Zanta haalt uit met een fantastische trap. Wethenorth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jealen F.C. 51%, Messa Lińska 49%.
Jealen F.C. - Messa Lińska 0:4