Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-23 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Purmerend City Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Purmerend City Putra Al-Ghanim Qayyum S.C
2010 Tactiek All Out
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
44.6 gemiddelde waardering 47
good Schieten solid
adequate Passen adequate
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Sujianto verovert de bal door een tackle van achteren. Sujianto probeert naar een medespeler te passen. van Fessem is nu in balbezit. Ciapulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapulewicz draait met de bal, schiet en ... Sedoc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Azizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapulewicz onderschept slim de pass. Ciapulewicz passt de bal zonder na te denken. Tecuari is nu in balbezit. Tecuari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Azizi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Puig-arnal rent richting de bal. Darojatun verovert de bal door een tackle van achteren. Tecuari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecuari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Apriadi onderschept slim de pass. Apriadi met een sublieme pass. Tecuari is nu in balbezit. Tecuari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Andrade met de inworp. Puig-arnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Puig-arnal passt de bal in één keer door. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade geeft de bal voor. Sambera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Tchobang rent richting de bal. Darojatun onderschept slim de pass. Darojatun probeert naar een medespeler te passen. Ciapulewicz rent richting de bal. Ciapulewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Giorgi rent richting de bal. Ebicilio rent richting de bal. Złotopolski verovert de bal door een tackle van achteren. Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorgi schiet op doel. Sambera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Złotopolski heeft problemen om de bal te vangen. Giorgi is nu in balbezit. Giorgi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ebicilio rent richting de bal. Apriadi onderschept slim de pass. Apriadi geeft een hoge lob. Sungkar kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Giorgi is nu in balbezit. Giorgi draait met de bal, schiet en ... Sambera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Purmerend City - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 1:0

37e minuut.
Tchobang verovert de bal door een tackle van achteren. Darojatun rent richting de bal. Darojatun passt de bal zonder na te denken. Ciapulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapulewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Rifai kopt de bal weg. Darojatun probeert naar een medespeler te passen. Ciapulewicz is nu in balbezit. Ciapulewicz draait met de bal, schiet en ... Sedoc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Purmerend City - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Purmerend City 52%, Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Purmerend City - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 1:1

51e minuut.
Sujianto probeert naar een medespeler te passen. Daar is van Fessem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciapulewicz is nu in balbezit. Ciapulewicz haalt uit met een fantastische trap. Sedoc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Purmerend City - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 1:2

54e minuut.
Darojatun probeert naar een medespeler te passen. Tecuari rent richting de bal. Boakye onderschept slim de pass. Apriadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Apriadi haalt uit met een fantastische trap. Sedoc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Rifai geeft een hoge lob. Ciapulewicz kan de bal niet met de borst controleren. Azizi is nu in balbezit. Ciapulewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapulewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Wassa komt het veld opgelopen. Abbas komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Darojatun passt de bal zonder na te denken. Ciapulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Puig-arnal geeft een lange en hoge pass. Wassa is nu in balbezit. Wassa schiet op doel. Sambera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Purmerend City - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 2:2

69e minuut.
Puig-arnal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zulu komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Apriadi onderschept slim de pass. Apriadi passt de bal zonder na te denken. Zinchenko probeert naar een medespeler te passen. Ciapulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapulewicz haalt uit met een fantastische trap. Sedoc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Purmerend City 59%, Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Purmerend City - Putra Al-Ghanim Qayyum S.C 2:2