Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-23 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Panthers Stadium
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Łask Panthers FC Pawezow
4-3-3 Tactiek trening
57% Balbezit 43%
11% Spel op eigen helft 89%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 22
solid Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen average


1e minuut.
Gmiński met een sublieme pass. Cucucuetu heeft problemen om de bal te vangen. Gmiński rent richting de bal. Charles is nu in balbezit. Charles draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gmiński rent richting de bal. Gmiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - FC Pawezow 1:0

7e minuut.
Bălan met een sublieme pass. Prunea rent richting de bal. Prunea speelt de bal door. Cucucuetu is nu in balbezit. Cucucuetu schiet op doel. Chudala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cucucuetu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucucuetu speelt de bal door. Charles heeft problemen om de bal te vangen. Charles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Toporny bereikt de bal nog maar net als eerste. Toporny passt de bal in één keer door. Cucucuetu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucucuetu schiet op doel. Chudala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - FC Pawezow 2:0

10e minuut.
Bianga met een sublieme pass. El Shazley is nu in balbezit. El Shazley geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prunea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Prunea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cucucuetu is nu in balbezit. Cucucuetu probeert naar een medespeler te passen. Gmiński is nu in balbezit. Gmiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - FC Pawezow 3:0

12e minuut.
Sofian passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cucucuetu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunea draait met de bal, schiet en ... Chudala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - FC Pawezow 4:0

14e minuut.
Luts passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prunea zal de hoekschop nemen. Charles is nu in balbezit. Charles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - FC Pawezow 5:0

15e minuut.
Toporny rent richting de bal. Toporny probeert naar een medespeler te passen. Gmiński heeft problemen om de bal te vangen. Gmiński draait met de bal, schiet en ... Chudala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - FC Pawezow 6:0

17e minuut.
Inworp. Ciarkowski met de inworp. Charles rent richting de bal. Charles draait met de bal, schiet en ... Chudala probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Toporny bereikt de bal nog maar net als eerste. Toporny passt de bal in één keer door. Charles heeft problemen om de bal te vangen. Charles haalt uit met een fantastische trap. Chudala probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ciarkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toporny bereikt de bal nog maar net als eerste. Toporny passt de bal in één keer door. Charles is nu in balbezit. Charles schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cucucuetu is nu in balbezit. Cucucuetu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - FC Pawezow 7:0

21e minuut.
Ciarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarkowski met een sublieme pass. Charles rent richting de bal. Charles schiet op doel. Chudala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - FC Pawezow 8:0

22e minuut.
Toporny speelt de bal door. Cucucuetu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmiński is nu in balbezit. Gmiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - FC Pawezow 9:0

24e minuut.
Gladysz probeert naar een medespeler te passen. Kalny met een sublieme pass. Charles rent richting de bal. Charles draait met de bal, schiet en ... Chudala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Schwaab is nu in balbezit. Gladysz onderschept slim de pass. Toporny speelt de bal door. Charles is nu in balbezit. Charles haalt uit met een fantastische trap. Chudala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Charles is nu in balbezit. Charles schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Toporny rent richting de bal. Toporny speelt de bal door. Gmiński rent richting de bal. Gmiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - FC Pawezow 10:0

32e minuut.
Toporny verovert de bal door een tackle van achteren. Toporny met een sublieme pass. Charles rent richting de bal. Charles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - FC Pawezow 11:0

36e minuut.
Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmiński rent richting de bal. Cucucuetu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucucuetu schiet op doel. Chudala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - FC Pawezow 12:0

38e minuut.
Cucucuetu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucucuetu speelt de bal door. Charles is nu in balbezit. Charles haalt uit met een fantastische trap. Chudala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - FC Pawezow 13:0

43e minuut.
El Shazley verovert de bal door een tackle van achteren. Ciarkowski onderschept slim de pass. Ciarkowski passt de bal zonder na te denken. Gmiński is nu in balbezit. Gmiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łask Panthers 9%, FC Pawezow 91%.
Łask Panthers - FC Pawezow 13:0

46e minuut.
Prunea is nu in balbezit. Prunea passt de bal met de wreef. Gmiński rent richting de bal. Gmiński draait met de bal, schiet en ... Chudala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - FC Pawezow 14:0

48e minuut.
Inworp. Ciarkowski met de inworp. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles schiet op doel. Chudala maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Inworp. Prunea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cucucuetu controleert de bal met de borst. Gmiński rent richting de bal. Gmiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - FC Pawezow 15:0

51e minuut.
Toporny bereikt de bal nog maar net als eerste. Toporny passt de bal zonder na te denken. Gmiński rent richting de bal. Gmiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - FC Pawezow 16:0

53e minuut.
Prunea is nu in balbezit. Prunea probeert naar een medespeler te passen. Gmiński rent richting de bal. Gmiński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chudala speelt de bal door. Inworp. Prunea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cucucuetu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Daar is Ciarkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciarkowski passt de bal met de wreef. Gmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmiński schiet op doel. Chudala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - FC Pawezow 17:0

58e minuut.
Oryszczak geeft de bal voor. Ciarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarkowski speelt de bal door. Gmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmiński schiet op doel. Chudala bokst de bal weg. Charles is nu in balbezit. Charles schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prunea met de inworp. Cucucuetu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucucuetu draait met de bal, schiet en ... Chudala werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Charles rent richting de bal. Charles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - FC Pawezow 18:0

62e minuut.
Bălan speelt de bal door. Sofian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofian speelt de bal door. Gmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmiński haalt uit met een fantastische trap. Chudala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Janiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Janiec speelt de bal door. Gmiński is nu in balbezit. Cucucuetu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucucuetu draait met de bal, schiet en ... Chudala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - FC Pawezow 19:0

67e minuut.
Toporny is nu in balbezit. Toporny probeert naar een medespeler te passen. Gmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmiński haalt uit met een fantastische trap. Chudala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - FC Pawezow 20:0

68e minuut.
Schwaab onderschept slim de pass. Kalny bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciarkowski probeert naar een medespeler te passen. Gmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmiński haalt uit met een fantastische trap. Chudala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Charles de bal. Charles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - FC Pawezow 21:0

71e minuut.
Sofian passt de bal in één keer door. Inworp. Prunea met de inworp. Cucucuetu is nu in balbezit. Cucucuetu speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gmiński is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - FC Pawezow 22:0

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prunea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cucucuetu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucucuetu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - FC Pawezow 23:0

81e minuut.
El Shazley bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prunea zal de hoekschop nemen. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cucucuetu rent richting de bal. Cucucuetu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - FC Pawezow 24:0

84e minuut.
Gmiński rent richting de bal. Gmiński passt de bal in één keer door. Charles is nu in balbezit. Charles draait met de bal, schiet en ... Chudala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - FC Pawezow 25:0

87e minuut.
Klungelig pakt Janiec de bal. Janiec speelt de bal door. Gmiński rent richting de bal. Gmiński haalt uit met een fantastische trap. Chudala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - FC Pawezow 26:0

90e minuut.
Bălan probeert naar een medespeler te passen. Ciarkowski probeert naar een medespeler te passen. Cucucuetu is nu in balbezit. Cucucuetu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łask Panthers - FC Pawezow 27:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łask Panthers 13%, FC Pawezow 87%.
Łask Panthers - FC Pawezow 27:0