Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-27 19:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: TsV HeimbuchenthaI Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Caramba Cinema Verité
wingdef Tactiek Tr
67% Balbezit 33%
28% Spel op eigen helft 72%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 31.5
formidabel Schieten zwak
uitmuntend Passen zwak
uitstekend Verdedigen matig


2e minuut.
Jindra bereikt de bal nog maar net als eerste. Jindra geeft een hoge lob. Bajorynas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorynas draait met de bal, schiet en ... Terlikçi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caramba - Cinema Verité 1:0

3e minuut.
Ehrmann rent richting de bal. Ehrmann geeft de bal voor. Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorynas verovert de bal door een tackle van achteren. Bajorynas schiet op doel. Terlikçi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Terlikçi probeert naar een medespeler te passen. Biaduń kopt de bal weg. Grămadă probeert de bal aan de voet te houden. Jindra rent richting de bal. Jindra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kobierski neemt de hoekschop. Jindra maakt een snoekduik en kopt de bal. Terlikçi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caramba - Cinema Verité 2:0

5e minuut.
Jindra rent richting de bal. Thömmes rent richting de bal. Thömmes geeft de bal voor. Bajorynas rent richting de bal. Bajorynas haalt uit met een fantastische trap. Terlikçi bokst de bal weg.

8e minuut.
Özat rent richting de bal. Özat passt de bal zonder na te denken. Ehrmann geeft een lange en hoge pass. Jindra rent richting de bal. Jindra draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Ehrmann rent richting de bal. Ehrmann passt de bal in één keer door. Kobierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobierski geeft een lange en hoge pass. Jindra maakt een snoekduik en kopt de bal. Terlikçi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tranholm rent richting de bal. Jindra onderschept slim de pass. Jindra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caramba - Cinema Verité 3:0

15e minuut.
Kobierski geeft een hoge lob. Daar is Tranholm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jindra bereikt de bal nog maar net als eerste. Jindra schiet op doel. Terlikçi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caramba - Cinema Verité 4:0

15e minuut.
Bakkegaard speelt de bal door. Klungelig pakt Salvaderi de bal. Bajorynas begaat een overtreding. Bajorynas krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Kobierski rent richting de bal. Kobierski geeft een hoge lob. Jindra kopt de bal weg. Bajorynas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorynas haalt uit met een fantastische trap. Terlikçi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Caramba - Cinema Verité 5:0

23e minuut.
Hundley bereikt de bal nog maar net als eerste. Hundley passt de bal met de wreef. Ehrmann speelt de bal door. Klungelig pakt Bajorynas de bal. Bajorynas haalt uit met een fantastische trap. Paal! Terlikçi bokst de bal weg. Jindra bereikt de bal nog maar net als eerste. Jindra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caramba - Cinema Verité 6:0

26e minuut.
Zagubiony geeft een lange en hoge pass. Jindra bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagubiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Jindra verovert de bal door een tackle van achteren. Jindra draait met de bal, schiet en ... Terlikçi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Caramba - Cinema Verité 7:0

34e minuut.
Klungelig pakt Zagubiony de bal. Unterrainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jindra onderschept slim de pass. Jindra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caramba - Cinema Verité 8:0

43e minuut.
Ehrmann geeft een lange en hoge pass. Bajorynas kopt de bal weg. Jindra is nu in balbezit. Jindra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caramba - Cinema Verité 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caramba 29%, Cinema Verité 71%.
Caramba - Cinema Verité 9:0

46e minuut.
Bonacci komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Thömmes probeert de bal aan de voet te houden. Kobierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobierski passt de bal in één keer door. Thömmes rent richting de bal. Thömmes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Ehrmann geeft een lange en hoge pass. Zagubiony kopt de bal weg. Kobierski probeert naar een medespeler te passen. Bonacci is nu in balbezit. Bonacci draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Kobierski de bal. Kobierski speelt de bal door. Ehrmann heeft problemen om de bal te vangen. Ehrmann geeft een hoge lob. Bonacci springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Biaduń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorynas verovert de bal door een tackle van achteren. Ehrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrmann geeft de bal voor. Bonacci krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bonacci passt de bal in één keer door. Katana heeft problemen om de bal te vangen. Thömmes speelt de bal door. Bonacci rent richting de bal. Bonacci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Terlikçi speelt de bal door. Thömmes heeft problemen om de bal te vangen. Thömmes met een sublieme pass. Ehrmann rent richting de bal. Ehrmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Özat rent richting de bal. Özat geeft een lange en hoge pass. Bonacci is nu in balbezit. Bonacci haalt uit met een fantastische trap. Terlikçi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caramba - Cinema Verité 10:0

75e minuut.
Klungelig pakt Bonacci de bal. Unterrainer speelt de bal door. Bonacci heeft problemen om de bal te vangen. Bonacci draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

78e minuut.
Moosner geeft een hoge lob. Gatzemeier komt het veld opgelopen. Thömmes wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Caramba - Cinema Verité 11:0

89e minuut.
Thömmes rent richting de bal. Thömmes passt de bal in één keer door. Ehrmann geeft de bal voor. Bajorynas rent richting de bal. Bajorynas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caramba 27%, Cinema Verité 73%.
Caramba - Cinema Verité 11:0