Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-27 23:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Hormiguero
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers:
Paseadores Los Cruzados
Ave palta Tactiek La Franja
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 35.4
goed Schieten matig
redelijk Passen matig
matig Verdedigen matig


12e minuut.
Andić kopt de bal weg. Hérault bereikt de bal nog maar net als eerste. Brevis maakt een afschuwelijke overtreding. Brevis krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Hérault passt de bal zonder na te denken. Urquia met een sublieme pass. Rueda Ambrosio is nu in balbezit. Rueda Ambrosio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Paseadores - Los Cruzados 1:0

22e minuut.
Liszewski kan de bal niet met de borst controleren. Rueda Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lambert. Rueda Ambrosio roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rueda Ambrosio kan niet meer verder spelen. Bolton komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Prebeg is nu in balbezit. Arrieta verovert de bal door een tackle van achteren. Arrieta passt de bal zonder na te denken. Bolton bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolton schiet op doel. Munizaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paseadores 46%, Los Cruzados 54%.
Paseadores - Los Cruzados 1:0

46e minuut.
Mateiaş komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Freire geeft de bal voor. Munizaga probeert naar een medespeler te passen. Hérault kopt de bal weg. Bolton bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolton schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bolton de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Matyžonokas rent richting de bal. Arrieta onderschept slim de pass. Arrieta passt de bal zonder na te denken. Bolton rent richting de bal. Bolton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Freire kopt de bal weg. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta passt de bal zonder na te denken. Daar is Bolton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Hérault rent richting de bal. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert passt de bal in één keer door. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paseadores 40%, Los Cruzados 60%.
Paseadores - Los Cruzados 1:0