Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-27 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Ardeo Parlea Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers:
FC Ardeo Parlea Dynamoalex
incercare Tactiek 1
68% Balbezit 32%
38% Spel op eigen helft 62%
34 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
42.5 gemiddelde waardering 30.7
zeer goed Schieten slecht
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Lahm bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahm speelt de bal door. Tyce rent richting de bal. Tyce schiet op doel. van der Luer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Dynamoalex 1:0

3e minuut.
Inworp. Muráň met een snelle inworp. Tyce is nu in balbezit. Tyce draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Dynamoalex 2:0

6e minuut.
Lahm probeert naar een medespeler te passen. Muráň bereikt de bal nog maar net als eerste. Muráň speelt de bal door. Kwieciński rent richting de bal. Kwieciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Dynamoalex 3:0

12e minuut.
Grygiel verovert de bal door een tackle van achteren. Grygiel geeft een lange en hoge pass. Tyce bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Dynamoalex 4:0

22e minuut.
Lahm probeert naar een medespeler te passen. Taubner rent richting de bal. Taubner probeert naar een medespeler te passen. Tyce rent richting de bal. Tyce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Dynamoalex 5:0

25e minuut.
Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee geeft een lange en hoge pass. Tyce is nu in balbezit. Tyce schiet op doel. van der Luer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Dynamoalex 6:0

26e minuut.
Vila heeft problemen om de bal te vangen. Tyce is nu in balbezit. Tyce passt de bal zonder na te denken. Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński draait met de bal, schiet en ... van der Luer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tyce rent richting de bal. Tyce haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Taubner speelt de bal door. Tyce bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Tyce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyce haalt uit met een fantastische trap. van der Luer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Dynamoalex 7:0

33e minuut.
Dörtler draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Acquafredda trapt de bal weg. Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Dynamoalex 8:0

36e minuut.
Lee zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lahm probeert naar een medespeler te passen. Kwieciński rent richting de bal. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap. van der Luer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Dynamoalex 9:0

37e minuut.
Tyce bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyce passt de bal in één keer door. Kwieciński rent richting de bal. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap. van der Luer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Muráň schiet op doel. Taubner bereikt de bal nog maar net als eerste. Taubner geeft de bal voor. Tyce bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyce schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
van der Luer trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muráň met een snelle inworp. Daar is Tyce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyce haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ardeo Parlea 42%, Dynamoalex 58%.
FC Ardeo Parlea - Dynamoalex 9:0

49e minuut.
Muráň zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lahm heeft problemen om de bal te vangen. Żurawek met een sublieme pass. Taubner is nu in balbezit. Taubner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Anthonissen passt de bal zonder na te denken. Lahm bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyce is nu in balbezit. Tyce draait met de bal, schiet en ... van der Luer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Dynamoalex 10:0

57e minuut.
Taubner rent richting de bal. Taubner met een sublieme pass. Klungelig pakt Kwieciński de bal. Kwieciński draait met de bal, schiet en ... van der Luer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Dynamoalex 11:0

60e minuut.
Taubner speelt de bal door. Klungelig pakt Muráň de bal. Muráň probeert naar een medespeler te passen. Tyce bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Dynamoalex 12:0

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Anthonissen trapt de bal weg. Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Dynamoalex 13:0

64e minuut.
Muráň onderschept slim de pass. Muráň met een sublieme pass. Taubner is nu in balbezit. Taubner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Buitenspel voor Zabielski. Goede buitenspelval van de verdediging. Muráň neemt vlug de vrije trap. Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Dynamoalex 14:0

73e minuut.
Inworp. Lee met een snelle inworp. Tyce rent richting de bal. Klungelig pakt Tyce de bal. Tyce schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Lahm bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyce is nu in balbezit. Lahm speelt de bal door. Daar is Kwieciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwieciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Dynamoalex 15:0

75e minuut.
Muráň passt de bal in één keer door. Lahm met een sublieme pass. Kwieciński rent richting de bal. Kwieciński draait met de bal, schiet en ... van der Luer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Dynamoalex 16:0

76e minuut.
Muráň rent richting de bal. Muráň passt de bal in één keer door. Taubner met een sublieme pass. Klungelig pakt Tyce de bal. Tyce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - Dynamoalex 17:0

80e minuut.
Scherfchen met een sublieme pass. Żurawek probeert naar een medespeler te passen. Lahm is nu in balbezit. Daar is Kwieciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwieciński draait met de bal, schiet en ... van der Luer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Lahm speelt de bal door. Muráň bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherfchen rent richting de bal. Muráň verovert de bal door een tackle van achteren. Muráň draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Lahm met een sublieme pass. Taubner rent richting de bal. Taubner passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tyce de bal. Tyce schiet op doel. van der Luer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Muráň speelt de bal door. Lahm bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahm met een sublieme pass. Taubner bereikt de bal nog maar net als eerste. Taubner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ardeo Parlea 35%, Dynamoalex 65%.
FC Ardeo Parlea - Dynamoalex 17:0