Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koleżanki Wujsona Stal Mielec
Normal Tactiek dragon
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 41
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


6e minuut.
Hoàng Hạnh haalt uit met een fantastische trap. Krzyżanowski probeert naar een medespeler te passen. Grzesiuk kopt de bal weg. Hoàng Hạnh rent richting de bal. Hoàng Hạnh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kociniak is nu in balbezit. Kociniak passt de bal zonder na te denken. Bączyk rent richting de bal. Hoàng Hạnh onderschept slim de pass. Hoàng Hạnh draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Kogut rent richting de bal. Audytor onderschept slim de pass. Audytor probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hoàng Hạnh de bal. Hoàng Hạnh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Krzyżanowski trapt de bal weg. Múgika kopt de bal weg. Daar is Pala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Hạnh is nu in balbezit. Hoàng Hạnh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Potocki rent richting de bal. Múgika onderschept slim de pass. Múgika met een sublieme pass. Hoàng Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hạnh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Pou probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Hạnh is nu in balbezit. Sierściuch is nu in balbezit. Hoàng Hạnh verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Hạnh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Koleżanki Wujsona - Stal Mielec 0:1

17e minuut.
Lizaso met een sublieme pass. Pou is nu in balbezit. Pou passt de bal met de wreef. Hoàng Hạnh rent richting de bal. Hoàng Hạnh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Múgika probeert naar een medespeler te passen. Pou controleert de bal met de borst. Pou met een sublieme pass. Hoàng Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hạnh draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kogut speelt de bal door. Múgika bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociniak met een sublieme pass. Hoàng Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hạnh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Koleżanki Wujsona - Stal Mielec 0:2

22e minuut.
Potocki rent richting de bal. Potocki passt de bal zonder na te denken. Bączyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hạnh verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Hạnh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sierściuch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoàng Hạnh rent richting de bal. Hoàng Hạnh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Koleżanki Wujsona - Stal Mielec 0:3

31e minuut.
Múgika speelt de bal door. Daar is Pou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pou probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Hạnh is nu in balbezit. Hoàng Hạnh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Spann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Múgika is nu in balbezit. Múgika passt de bal met de wreef. Hoàng Hạnh heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Hạnh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koleżanki Wujsona - Stal Mielec 0:4

38e minuut.
Hoàng Hạnh onderschept slim de pass. Hoàng Hạnh probeert naar een medespeler te passen. Múgika probeert naar een medespeler te passen. Kociniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociniak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Múgika bereikt de bal nog maar net als eerste. Múgika met een sublieme pass. Hoàng Hạnh rent richting de bal. Hoàng Hạnh schiet op doel. Krzyżanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koleżanki Wujsona - Stal Mielec 0:5

44e minuut.
Łazowski rent richting de bal. Hoàng Hạnh onderschept slim de pass. Hoàng Hạnh speelt de bal door. Klungelig pakt Kociniak de bal. Kociniak draait met de bal, schiet en ... Krzyżanowski bokst de bal weg. Paal! Bączyk heeft problemen om de bal te vangen. Kociniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociniak schiet op doel. Krzyżanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Koleżanki Wujsona - Stal Mielec 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koleżanki Wujsona 74%, Stal Mielec 26%.
Koleżanki Wujsona - Stal Mielec 0:6

47e minuut.
Hoàng Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hạnh geeft een lange en hoge pass. Kociniak rent richting de bal. Kociniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Koleżanki Wujsona - Stal Mielec 0:7

49e minuut.
Stempski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kłosowski de bal onder controle te krijgen. Kociniak kopt de bal weg. Hoàng Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hạnh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Múgika rent richting de bal. Múgika met een sublieme pass. Hoàng Hạnh rent richting de bal. Hoàng Hạnh schiet op doel. Krzyżanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Audytor rent richting de bal. Múgika is nu in balbezit. Múgika geeft een hoge lob. Kociniak is nu in balbezit. Kociniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Koleżanki Wujsona - Stal Mielec 0:8

66e minuut.
Múgika probeert naar een medespeler te passen. Kociniak is nu in balbezit. Hoàng Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociniak heeft problemen om de bal te vangen. Kociniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Hoàng Hạnh kopt de bal weg. Múgika rent richting de bal. Múgika passt de bal in één keer door. Hoàng Hạnh is nu in balbezit. Hoàng Hạnh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Krzyżanowski met een harde bal richting middenveld. Carrere bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrere probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Hạnh rent richting de bal. Hoàng Hạnh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Carrere is nu in balbezit. Klungelig pakt Múgika de bal. Múgika passt de bal zonder na te denken. Pou rent richting de bal. Pou geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Pou is nu in balbezit. Pou geeft een hoge lob. Bączyk heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hạnh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pou passt de bal zonder na te denken. Hoàng Hạnh rent richting de bal. Hoàng Hạnh passt de bal in één keer door. Kociniak is nu in balbezit. Kociniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pou passt de bal zonder na te denken. Hoàng Hạnh is nu in balbezit. Múgika probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kociniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kociniak haalt uit met een fantastische trap. Krzyżanowski bokst de bal weg.

90e minuut.
Audytor bereikt de bal nog maar net als eerste. Audytor geeft de bal voor. Pou is nu in balbezit. Pou geeft een hoge lob. Hoàng Hạnh krijgt zijn hoofd ertegen. Krzyżanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koleżanki Wujsona 85%, Stal Mielec 15%.
Koleżanki Wujsona - Stal Mielec 0:8