Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JAGA wyskok FenderyUSA
Normal Tactiek v1.1
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 48.6
weak Schieten very good
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Stankiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Tuszyński probeert naar een medespeler te passen. Grzywa heeft problemen om de bal te vangen. Beaufils rent richting de bal. Beaufils haalt uit met een fantastische trap. Paal!

17e minuut.
Bätzel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bonilla komt het veld opgelopen. Terzoni met de inworp. Ganz rent richting de bal. Ganz schiet op doel. Stankiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Wysiecki bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
JAGA wyskok - FenderyUSA 0:1

23e minuut.
Klungelig pakt Ganz de bal. Stankiewicz probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Terzoni neemt de hoekschop. Plich maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kuzon speelt de bal door. Najder rent richting de bal. Met opzet legt Plich zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Plich moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Plich schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

34e minuut.
Daar is Stankiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Beaufils zijn tegenspeler op de grond. Stankiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuzon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dzik rent richting de bal. Dzik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JAGA wyskok - FenderyUSA 1:1

36e minuut.
Daar is Ganz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganz haalt uit met een fantastische trap. Tuszyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Terzoni neemt de hoekschop. Wysiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Beaufils heeft problemen om de bal te vangen. Terzoni is nu in balbezit. Terzoni met een sublieme pass. Daar is Ganz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Beaufils rent richting de bal. Beaufils passt de bal met de wreef. Terzoni probeert naar een medespeler te passen. Ganz heeft problemen om de bal te vangen. Ganz haalt uit met een fantastische trap. Wysiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Terzoni met een snelle inworp. Köse met een sublieme pass. Ganz kan de bal niet met de borst controleren. Ganz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ględała probeert naar een medespeler te passen. Sangronis met een sublieme pass. Klungelig pakt Köse de bal. Najder bereikt de bal nog maar net als eerste. Najder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JAGA wyskok 67%, FenderyUSA 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JAGA wyskok - FenderyUSA 1:1

46e minuut.
Ględała rent richting de bal. Terzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Terzoni passt de bal zonder na te denken. Ganz is nu in balbezit. Ganz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JAGA wyskok - FenderyUSA 1:2

48e minuut.
Bonilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Terzoni de bal. Terzoni met een sublieme pass. Ganz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JAGA wyskok - FenderyUSA 1:3

53e minuut.
Ganz bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaufils bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaufils passt de bal zonder na te denken. Ganz rent richting de bal. Ganz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JAGA wyskok - FenderyUSA 1:4

58e minuut.
Ganz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganz geeft de bal voor. Stankiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Ganz is nu in balbezit. Ganz schiet op doel. Wysiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kuzon is nu in balbezit. Köse bereikt de bal nog maar net als eerste. Köse passt de bal zonder na te denken. Beaufils bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaufils draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Grzywa is nu in balbezit. Bonilla onderschept slim de pass. Bonilla probeert naar een medespeler te passen. Dzik is nu in balbezit. Dzik schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Terzoni met de inworp. Najder is nu in balbezit. Köse onderschept slim de pass. Köse geeft een hoge lob. Ganz springt en kopt de bal. Wysiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Köse probeert naar een medespeler te passen. Ganz heeft problemen om de bal te vangen. Terzoni rent richting de bal. Ganz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Najder rent richting de bal. Köse onderschept slim de pass. Köse passt de bal in één keer door. Beaufils is nu in balbezit. Beaufils schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Köse geeft een hoge lob. Daar is Ganz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stankiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ganz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Terzoni kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Köse probeert naar een medespeler te passen. Beaufils bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaufils passt de bal in één keer door. Ganz is nu in balbezit. Ganz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JAGA wyskok - FenderyUSA 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JAGA wyskok 63%, FenderyUSA 37%.
JAGA wyskok - FenderyUSA 1:5