Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xermade CF Gluten Morgen
4-3-3 MP Tactiek Gay-Lussac
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.8 gemiddelde waardering 43.3
poor Schieten solid
weak Passen adequate
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Figares kopt de bal weg. Lozano heeft problemen om de bal te vangen. Lozano speelt de bal door. Guerre is nu in balbezit. Guerre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Covelo geeft de bal voor. Belman kopt de bal weg. Figares rent richting de bal. Guerre onderschept slim de pass. Guerre haalt uit met een fantastische trap. Marchal Razquín bokst de bal weg.

9e minuut.
Lozano is nu in balbezit. Lozano geeft een lange en hoge pass. Lozano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guerre rent richting de bal. Guerre schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guerre rent richting de bal. Guerre speelt de bal door. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Belman rent richting de bal. Belman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xermade CF - Gluten Morgen 0:1

11e minuut.
Amaral passt de bal in één keer door. Klungelig pakt García de los Salmones de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferdomo. García de los Salmones is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. García de los Salmones zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Inworp. Silvar komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Lozano met een snelle inworp. Carvajal geeft de bal voor. Sanjorge Otero heeft problemen om de bal te vangen. Belman is nu in balbezit. Belman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lozano onderschept slim de pass. Lozano passt de bal in één keer door. Guerre bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerre draait met de bal, schiet en ... Marchal Razquín probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
García Estévez rent richting de bal. Lozano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García Estévez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tamudo Montero komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Carvajal passt de bal in één keer door. Ferdomo rent richting de bal. Ferdomo geeft een lange en hoge pass. Guerre bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xermade CF 63%, Gluten Morgen 37%.
Xermade CF - Gluten Morgen 0:1

46e minuut.
Cedrún komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Lozano speelt de bal door. Covelo is nu in balbezit. Covelo geeft een lange en hoge pass. Guerre bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerre schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Belman draait met de bal, schiet en ... Inworp. Barber Rodríguez met de inworp. Guerre rent richting de bal. Guerre schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guerre rent richting de bal. Guerre schiet op doel. Marchal Razquín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xermade CF - Gluten Morgen 0:2

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Endrino met een snelle inworp. Amaral probeert de bal met de borst te controleren. Amaral draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Agüera de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Bargos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
García Estévez geeft de bal voor. Lozano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sánchez Muñoz. Sánchez Muñoz krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Sanjorge Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Belman onderschept slim de pass. Belman passt de bal met de wreef. Ferdomo rent richting de bal. Ferdomo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Tamudo Montero controleert de bal met de borst. Tamudo Montero met een sublieme pass. Agüera geeft een lange en hoge pass. Belman bereikt de bal nog maar net als eerste. Belman haalt uit met een fantastische trap. Marchal Razquín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Belman rent richting de bal. Belman schiet op doel. Marchal Razquín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guerre rent richting de bal. Guerre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xermade CF - Gluten Morgen 0:3

75e minuut.
Lozano met een sublieme pass. Amaral is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Belman. Belman krijgt een gele kaart. Amaral moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Amaral kan niet meer verder spelen.

80e minuut.
Belman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanjorge Otero is nu in balbezit. Sanjorge Otero passt de bal zonder na te denken. Guerre is nu in balbezit. Guerre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ferdomo is nu in balbezit. Endrino onderschept slim de pass. Endrino met een sublieme pass. Guerre is nu in balbezit. Guerre schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Lozano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gyurta komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Gyurta rent richting de bal. Gyurta geeft een lange en hoge pass. Daar is Tamudo Montero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carvajal is nu in balbezit. Carvajal haalt uit met een fantastische trap. Marchal Razquín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal passt de bal zonder na te denken. Belman bereikt de bal nog maar net als eerste. Belman draait met de bal, schiet en ... Marchal Razquín probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xermade CF - Gluten Morgen 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xermade CF 50%, Gluten Morgen 50%.
Xermade CF - Gluten Morgen 0:4