Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pastora f:C PAPOMAN
Normal Tactiek 5+2+2+1
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 38.7
unsatisfactory Schieten solid
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Esguerra passt de bal zonder na te denken. Caicedo rent richting de bal. Materniak begaat een overtreding. Materniak krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Barón verovert de bal door een tackle van achteren. Barón geeft de bal voor. Samudio probeert de bal aan de voet te houden. Malmedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Malmedal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Carpintero geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malmedal met de inworp. Dortous de Mairan is nu in balbezit. Dortous de Mairan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Santos met een harde bal richting middenveld. Materniak heeft problemen om de bal te vangen. Malmedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Malmedal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
pastora f:C - PAPOMAN 0:1

21e minuut.
Samudio passt de bal met de wreef. Esguerra speelt de bal door. Gordillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordillo schiet op doel. Santos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pastora f:C - PAPOMAN 0:2

24e minuut.
Malmedal haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Santos trapt de bal weg. Malmedal is nu in balbezit. Malmedal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
pastora f:C - PAPOMAN 0:3

26e minuut.
Malmedal is nu in balbezit. Palencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Malmedal onderschept slim de pass. Malmedal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pastora f:C - PAPOMAN 0:4

26e minuut.
Oyola met een sublieme pass. Caicedo heeft problemen om de bal te vangen. Malmedal rent richting de bal. Malmedal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gómez Arango verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Arango geeft een lange en hoge pass. Siadaczka geeft een hoge lob. Malmedal rent richting de bal. Malmedal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pastora f:C - PAPOMAN 0:5

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gordillo met een snelle inworp. Dortous de Mairan rent richting de bal. Dortous de Mairan draait met de bal, schiet en ... Santos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pastora f:C - PAPOMAN 0:6

42e minuut.
Esguerra speelt de bal door. Daar is Rincón Morantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esguerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Esguerra passt de bal met de wreef. Malmedal bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pastora f:C 80%, PAPOMAN 20%.
pastora f:C - PAPOMAN 0:6

46e minuut.
Kochański passt de bal zonder na te denken. Gordillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Arango is nu in balbezit. Gordillo rent richting de bal. Gordillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pastora f:C - PAPOMAN 0:7

48e minuut.
Esguerra speelt de bal door. Mateus bereikt de bal nog maar net als eerste. Esguerra speelt de bal door. Malmedal rent richting de bal. Malmedal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Adışanlı met een sublieme pass. Materniak is nu in balbezit. Materniak geeft een lange en hoge pass. Daar is Malmedal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malmedal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Santos trapt de bal weg. Daar is Esguerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esguerra speelt de bal door. Dortous de Mairan is nu in balbezit. Dortous de Mairan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pastora f:C - PAPOMAN 0:8

68e minuut.
Caicedo verovert de bal door een tackle van achteren. Materniak geeft een hoge lob. Caicedo probeert de bal aan de voet te houden. Gordillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Siadaczka geeft een hoge lob. Materniak probeert de bal met de borst te controleren. Materniak probeert naar een medespeler te passen. Dortous de Mairan rent richting de bal. Dortous de Mairan draait met de bal, schiet en ... Santos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Esguerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Esguerra geeft een hoge lob. Malmedal rent richting de bal. Malmedal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pastora f:C - PAPOMAN 0:9

87e minuut.
Palencia geeft een hoge lob. Bajzert rent richting de bal. Bajzert geeft een lange en hoge pass. Malmedal is nu in balbezit. Malmedal schiet op doel. Santos bokst de bal weg. Malmedal is nu in balbezit. Malmedal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pastora f:C - PAPOMAN 0:10

88e minuut.
Oyola met een sublieme pass. Caicedo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dortous de Mairan. Dortous de Mairan krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Rincón Morantes kan de bal niet met de borst controleren. Materniak met een sublieme pass. Malmedal is nu in balbezit. Malmedal schiet op doel. Santos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pastora f:C - PAPOMAN 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pastora f:C 77%, PAPOMAN 23%.
pastora f:C - PAPOMAN 0:11