Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-27 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: fk zohari Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
FK Zohari ufhcsTC
111 Tactiek DV tactic
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
43.9 gemiddelde waardering 36.1
good Schieten adequate
solid Passen average
average Verdedigen good


2e minuut.
Klungelig pakt Reynero de bal. Reynero geeft een lange en hoge pass. Máñez is nu in balbezit. Máñez schiet op doel. Ruljić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Zohari - ufhcsTC 0:1

6e minuut.
Cigány bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigány geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mujčić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Civan geeft een hoge lob. Hellerud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Salamon rent richting de bal. Salamon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Zohari - ufhcsTC 1:1

9e minuut.
Salamon probeert naar een medespeler te passen. Mujčić rent richting de bal. Mujčić passt de bal zonder na te denken. Civan bereikt de bal nog maar net als eerste. Civan schiet op doel. Hellerud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Civan rent richting de bal. Civan passt de bal in één keer door. Salamon heeft problemen om de bal te vangen. Salamon schiet op doel. Hellerud maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Zohari - ufhcsTC 2:1

22e minuut.
Nedić bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu onderschept slim de pass. Birnicu geeft de bal voor. Máñez is nu in balbezit. Máñez haalt uit met een fantastische trap. Ruljić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jespersson neemt de hoekschop. Máñez springt en kopt de bal. Hasagić onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bikel probeert naar een medespeler te passen. Mujčić is nu in balbezit. Mujčić geeft de bal voor. Salamon is nu in balbezit. Salamon draait met de bal, schiet en ... Hellerud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Zohari 46%, ufhcsTC 54%.
FK Zohari - ufhcsTC 2:1

46e minuut.
Maran komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Jespersson onderschept slim de pass. Jespersson geeft de bal voor. Hasagić controleert de bal met de borst. Máñez is nu in balbezit. Máñez draait met de bal, schiet en ... Ruljić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Nedić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozhukaniec verovert de bal door een tackle van achteren. Rozhukaniec passt de bal zonder na te denken. Illyés is nu in balbezit. Illyés geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Rozhukaniec probeert naar een medespeler te passen. Giakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giakos geeft een hoge lob. Jespersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jespersson geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Zohari 36%, ufhcsTC 64%.
FK Zohari - ufhcsTC 2:1