Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2020-12-27 19:39
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Eldoran Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Eldoran The Best Kielce
najnowsza Tactiek 352
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
36.9 gemiddelde waardering 36.1
redelijk Schieten matig
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


5e minuut.
Trillo met een sublieme pass. Păcală bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizik onderschept slim de pass. Gür is nu in balbezit. Gür haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eldoran - The Best Kielce 1:0

12e minuut.
Khánh Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Khánh Nam geeft een hoge lob. Gür is nu in balbezit. Gür draait met de bal, schiet en ... Mastrota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eldoran - The Best Kielce 2:0

17e minuut.
García rent richting de bal. Arruabarrena verovert de bal door een tackle van achteren. Gür verovert de bal door een tackle van achteren. García is nu in balbezit. García haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Angloma probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt García de bal. Gür is nu in balbezit. Gür schiet op doel. Mastrota probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Inworp. Urvan komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Angloma kopt de bal weg. Lizik is nu in balbezit. Lizik passt de bal met de wreef. Gür bereikt de bal nog maar net als eerste. Gür haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Andretti speelt de bal door. Varalli is nu in balbezit. Varalli passt de bal zonder na te denken. Gür rent richting de bal. Gür haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
García rent richting de bal. Gür bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andretti. Gür raakt geblesseerd tijdens het duel. Rejtan wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Doeltrap. Mastrota trapt de bal weg van het doel. Daar is Varalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trillo rent richting de bal. Trillo passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eldoran 37%, The Best Kielce 63%.
Eldoran - The Best Kielce 2:0

46e minuut.
Imperador komt het veld opgelopen. Kopaszewski komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Angloma bereikt de bal nog maar net als eerste. Angloma geeft de bal voor. Păcală kopt de bal weg. Kopaszewski is nu in balbezit. Kopaszewski haalt uit met een fantastische trap. Mastrota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Trillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trillo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt García de bal. García probeert naar een medespeler te passen. Imperador rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Rejtan kan de bal niet met de borst controleren. Roztoczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejtan begaat een overtreding. Rejtan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eldoran 47%, The Best Kielce 53%.
Eldoran - The Best Kielce 2:0