Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kajdany K.S.Ruch Chorzów
Nowa Tactiek ofensywna
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
64.6 gemiddelde waardering 58.7
excellent Schieten very good
very good Passen very good
formidable Verdedigen formidable


4e minuut.
Przepiera passt de bal in één keer door. Ojeda rent richting de bal. Ojeda passt de bal zonder na te denken. Yumurtacı is nu in balbezit. Yumurtacı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kajdany - K.S.Ruch Chorzów 1:0

13e minuut.
Balaetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbuz onderschept slim de pass. Garbuz geeft een lange en hoge pass. Jetsonen heeft problemen om de bal te vangen. Jetsonen schiet op doel. Turczyniak bokst de bal weg.

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Garbuz de bal onder controle te krijgen. Komi onderschept slim de pass. Ojeda rent richting de bal. Yumurtacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yumurtacı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Garbuz passt de bal met de wreef. Kruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Yumurtacı verovert de bal door een tackle van achteren. Yumurtacı draait met de bal, schiet en ... Turczyniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kajdany - K.S.Ruch Chorzów 2:0

22e minuut.
Komi is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Garbuz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Yumurtacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yumurtacı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Stute speelt de bal door. Jetsonen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santa Maria. Jetsonen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hoogma komt bij de bal en schiet. Turczyniak bokst de bal weg.

30e minuut.
Ojeda passt de bal in één keer door. Jetsonen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Davidovac. Jetsonen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoogma komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Zlatanos onderschept slim de pass. Zlatanos passt de bal in één keer door. Stute speelt de bal door. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. Turczyniak bokst de bal weg.

45e minuut.
Ziemiańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stute onderschept slim de pass. Stute met een sublieme pass. Jetsonen is nu in balbezit. Jetsonen schiet op doel. Turczyniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Zlatanos kopt de bal weg. Garbuz met een sublieme pass. Yumurtacı is nu in balbezit. Yumurtacı draait met de bal, schiet en ... Turczyniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kajdany - K.S.Ruch Chorzów 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kajdany 23%, K.S.Ruch Chorzów 77%.
FC Kajdany - K.S.Ruch Chorzów 3:0

52e minuut.
Kruszka rent richting de bal. Jetsonen onderschept slim de pass. Stute is nu in balbezit. Stute met een sublieme pass. Gutek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kajdany - K.S.Ruch Chorzów 3:1

59e minuut.
Ojeda passt de bal zonder na te denken. Garbuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbuz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kruszka de bal. Yumurtacı is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Garbuz rent richting de bal. Garbuz geeft de bal voor. Davidovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Jetsonen onderschept slim de pass. Jetsonen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hoogma probeert naar een medespeler te passen. Garbuz is nu in balbezit. Garbuz geeft een lange en hoge pass. Jetsonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jetsonen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Jetsonen passt de bal met de wreef. Ziemiańczyk rent richting de bal. Ziemiańczyk probeert naar een medespeler te passen. Gutek rent richting de bal. Gutek haalt uit met een fantastische trap. Strujac bokst de bal weg.

84e minuut.
Santa Maria is nu in balbezit. Ojeda onderschept slim de pass. Jetsonen rent richting de bal. Jetsonen schiet op doel. Turczyniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kajdany - K.S.Ruch Chorzów 4:1

88e minuut.
Jetsonen passt de bal zonder na te denken. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda passt de bal in één keer door. Yumurtacı is nu in balbezit. Yumurtacı haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kajdany 36%, K.S.Ruch Chorzów 64%.
FC Kajdany - K.S.Ruch Chorzów 4:1