Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
carrera kzn Moneyball F.C.
boxter Tactiek marrone
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
55.5 gemiddelde waardering 57.7
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Kiš speelt de bal door. Uğurluel rent richting de bal. García Tevenet is nu in balbezit. Uğurluel is nu in balbezit. Uğurluel schiet op doel. Korán bokst de bal weg.

8e minuut.
Kiš passt de bal met de wreef. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel speelt de bal door. Pruśniewski is nu in balbezit. Pruśniewski schiet op doel. Korán bokst de bal weg.

11e minuut.
Norup speelt de bal door. Na een snelle pass probeert García Tevenet de bal onder controle te krijgen. Kiš speelt de bal door. Uğurluel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
carrera kzn - Moneyball F.C. 0:1

17e minuut.
García Tevenet onderschept slim de pass. Bigos is nu in balbezit. Bigos passt de bal in één keer door. Miron rent richting de bal. Miron schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Inworp. Kiš met de inworp. García Tevenet speelt de bal door. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel draait met de bal, schiet en ... Korán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Uğurluel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Reitzel passt de bal in één keer door. Daar is García Tevenet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Tevenet speelt de bal door. Uğurluel is nu in balbezit. Uğurluel haalt uit met een fantastische trap. Korán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Klungelig pakt Regueiro de bal. Periquito speelt de bal door. Nedelescu speelt de bal door. Wdowczyk rent richting de bal. Wdowczyk schiet op doel. Uribe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Uğurluel rent richting de bal. Pütsepp onderschept slim de pass. Pütsepp probeert naar een medespeler te passen. Norup bereikt de bal nog maar net als eerste. Norup geeft een hoge lob. Uribe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Bigos rent richting de bal. Bigos speelt de bal door. Periquito onderschept slim de pass. Klungelig pakt Miron de bal. Miron draait met de bal, schiet en ... Uribe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carrera kzn 51%, Moneyball F.C. 49%.
carrera kzn - Moneyball F.C. 0:1

49e minuut.
Walkiewicz speelt de bal door. Kiš rent richting de bal. Kiš passt de bal in één keer door. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kiš probeert naar een medespeler te passen. Uğurluel is nu in balbezit. Faraguna maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Faraguna naar de kleedkamers voor een vroege douche.

59e minuut.
Korán trapt de bal weg van het doel. Kiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiš passt de bal met de wreef. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel schiet op doel. Korán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Bigos speelt de bal door. Wdowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kiš krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Regueiro probeert naar een medespeler te passen. Kiš is nu in balbezit. Kiš speelt de bal door. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel haalt uit met een fantastische trap. Korán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruśniewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pruśniewski krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Kiš probeert naar een medespeler te passen. Daar is Uğurluel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Walkiewicz krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Nedelescu rent richting de bal. García Tevenet verovert de bal door een tackle van achteren. García Tevenet geeft een hoge lob. Pruśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruśniewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Czapliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapliński geeft de bal voor. Reitzel kopt de bal weg. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carrera kzn 51%, Moneyball F.C. 49%.
carrera kzn - Moneyball F.C. 0:1