Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Paolo Despacito Volvo Łódź
Ekstraklasa Tactiek boska
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
51.7 gemiddelde waardering 50.4
very good Schieten very good
very good Passen adequate
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Zappa speelt de bal door. Cieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieri geeft een lange en hoge pass. Barros is nu in balbezit. Barros haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Paolo Despacito - Volvo Łódź 1:0

7e minuut.
Császi met een sublieme pass. Doyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Waz begaat een overtreding. Waz krijgt een gele kaart.

31e minuut.
D`hoker kopt de bal weg. Marcondes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zolowski. Zolowski krijgt een gele kaart. Marcondes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Goranov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Waz maakt een snoekduik en kopt de bal. Baaij kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Paparigas probeert naar een medespeler te passen. Ravbar rent richting de bal. Marcondes verovert de bal door een tackle van achteren. Marcondes geeft een hoge lob. Waz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Zolowski kopt de bal weg. Barros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trgovčević is nu in balbezit. Barros onderschept slim de pass. Barros schiet op doel. Kozyulin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Paolo Despacito 38%, Volvo Łódź 62%.
San Paolo Despacito - Volvo Łódź 1:0

47e minuut.
D`hoker rent richting de bal. D`hoker geeft een hoge lob. Ravbar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paparigas is nu in balbezit. Paparigas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Marcondes is nu in balbezit. Marcondes passt de bal met de wreef. Heredia met een sublieme pass. Paparigas is nu in balbezit. Paparigas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Mihailov speelt de bal door. Császi controleert de bal met de borst. Császi speelt de bal door. Barros is nu in balbezit. Barros draait met de bal, schiet en ... Kozyulin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Császi passt de bal met de wreef. Zdunek is nu in balbezit. Heredia maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Heredia naar de kleedkamers voor een vroege douche.

59e minuut.
Zdunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Paparigas rent richting de bal. Zdunek onderschept slim de pass. Zdunek geeft een lange en hoge pass. Barros springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Kozyulin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Marcondes bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcondes geeft de bal voor. Paparigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Paparigas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
San Paolo Despacito - Volvo Łódź 1:1

72e minuut.
Mihailov rent richting de bal. Schwarzberger verovert de bal door een tackle van achteren. Schwarzberger passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Barros de bal. Barros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Császi de bal. Császi met een sublieme pass. Zdunek rent richting de bal. Cieri is nu in balbezit. Cieri geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Românescu geeft een hoge lob. Doyle bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van D`hoker. D`hoker krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Paolo Despacito 31%, Volvo Łódź 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
San Paolo Despacito - Volvo Łódź 1:1