Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rakow Cz-wa Szopy Szopa
wtepna Tactiek CrazyRaccoons
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 61.1
solid Schieten very good
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Endang is nu in balbezit. Endang geeft de bal voor. Kuraś kopt de bal weg. Alecci probeert naar een medespeler te passen. Tomalik geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Cotecchia is nu in balbezit. Cotecchia geeft een lange en hoge pass. Peschel kopt de bal weg. Daar is Rivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rakow Cz-wa - Szopy Szopa 1:0

30e minuut.
Eupili geeft de bal voor. Endang met een sublieme pass. Tomalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalik geeft de bal voor. Szabics springt en kopt de bal. Paal!

38e minuut.
Cotea is nu in balbezit. Cotea geeft een hoge lob. Endang bereikt de bal nog maar net als eerste. Endang geeft een lange en hoge pass. Szabics krijgt zijn hoofd ertegen. Vuorenlehto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rakow Cz-wa 62%, Szopy Szopa 38%.
Rakow Cz-wa - Szopy Szopa 1:0

48e minuut.
Endang speelt de bal door. Cotea rent richting de bal. Trường bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotea onderschept slim de pass. Cotea geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Brandts probeert de bal met de borst te controleren. Brandts speelt de bal door. Cotecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Peschel is nu in balbezit. Peschel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Cotecchia probeert naar een medespeler te passen. Talar is nu in balbezit. Talar geeft de bal voor. Peschel rent richting de bal. Peschel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Tomalik geeft een lange en hoge pass. Rajasalo is nu in balbezit. Endang verovert de bal door een tackle van achteren. Endang haalt uit met een fantastische trap. Vuorenlehto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rakow Cz-wa - Szopy Szopa 1:1

55e minuut.
Peschel speelt de bal door. Rivas heeft problemen om de bal te vangen. Szabics rent richting de bal. Szabics passt de bal met de wreef. Tomalik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Vuorenlehto trapt de bal weg. Kocsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocsis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tomalik de bal. Tomalik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Cotecchia passt de bal zonder na te denken. Trường is nu in balbezit. Eupili geeft een hoge lob. Szabics is nu in balbezit. Szabics schiet op doel. Vuorenlehto bokst de bal weg.

64e minuut.
Talar rent richting de bal. Brandts is nu in balbezit. Brandts geeft een lange en hoge pass. Peschel maakt een snoekduik en kopt de bal. Plamenov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakow Cz-wa - Szopy Szopa 2:1

70e minuut.
Cotea onderschept slim de pass. Cotea probeert naar een medespeler te passen. Szabics is nu in balbezit. Szabics haalt uit met een fantastische trap. Vuorenlehto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rakow Cz-wa - Szopy Szopa 2:2

75e minuut.
Alecci onderschept slim de pass. Alecci passt de bal in één keer door. Szabics bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabics haalt uit met een fantastische trap. Klingier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rakow Cz-wa 63%, Szopy Szopa 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rakow Cz-wa - Szopy Szopa 2:2