Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PGE STAL MIELEC ** Beatrix
kkkkkkk Tactiek wow
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.8 gemiddelde waardering 52.2
outstanding Schieten solid
solid Passen solid
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Contaldo passt de bal in één keer door. Łatuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatuszyński passt de bal in één keer door. Wilimowski is nu in balbezit. Wilimowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PGE STAL MIELEC ** - Beatrix 1:0

3e minuut.
Krawiec speelt de bal door. Bajorski speelt de bal door. Wilimowski rent richting de bal. Wilimowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PGE STAL MIELEC ** - Beatrix 2:0

8e minuut.
Dauti kopt de bal weg. Wilimowski heeft problemen om de bal te vangen. Yoğurtçuoğlu is nu in balbezit. Wilimowski onderschept slim de pass. Wilimowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Romeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrat rent richting de bal. Romeo verovert de bal door een tackle van achteren. Romeo schiet op doel. Marga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zimny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Habrat heeft problemen om de bal te vangen. Habrat passt de bal zonder na te denken. Wilimowski is nu in balbezit. Wilimowski schiet op doel. Kayalp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PGE STAL MIELEC ** - Beatrix 3:0

21e minuut.
Dauti verovert de bal door een tackle van achteren. Dauti passt de bal zonder na te denken. Łatuszyński is nu in balbezit. Łatuszyński draait met de bal, schiet en ... Kayalp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PGE STAL MIELEC ** - Beatrix 4:0

23e minuut.
Romeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrat onderschept slim de pass. Habrat speelt de bal door. Łatuszyński is nu in balbezit. Łatuszyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PGE STAL MIELEC ** - Beatrix 5:0

25e minuut.
Mak rent richting de bal. Mak passt de bal in één keer door. Habrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrat geeft een lange en hoge pass. Wilimowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Contaldo met de inworp. Mak rent richting de bal. Mak geeft een lange en hoge pass. Łatuszyński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PGE STAL MIELEC ** - Beatrix 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PGE STAL MIELEC ** 45%, Beatrix 55%.
PGE STAL MIELEC ** - Beatrix 6:0

56e minuut.
Krawiec is nu in balbezit. Krawiec passt de bal in één keer door. Bajorski met een sublieme pass. Łatuszyński is nu in balbezit. Łatuszyński schiet op doel. Kayalp bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Contaldo zal de hoekschop nemen. Wilimowski kan de bal niet met de borst controleren. Wilimowski draait met de bal, schiet en ... Kayalp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PGE STAL MIELEC ** - Beatrix 7:0

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rypkamito komt het veld opgelopen. Czarnik komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Krawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawiec geeft een lange en hoge pass. Łatuszyński is nu in balbezit. Łatuszyński schiet op doel. Kayalp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PGE STAL MIELEC ** - Beatrix 8:0

79e minuut.
Rypkamito is nu in balbezit. Krawiec maakt een afschuwelijke overtreding. Rypkamito raakt geblesseerd tijdens het duel. De Bato komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Wilimowski rent richting de bal. Yoğurtçuoğlu is nu in balbezit. Wilimowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wilimowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nossa de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
PGE STAL MIELEC ** - Beatrix 9:0

87e minuut.
Mak rent richting de bal. Iwanicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czarnik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Łatuszyński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PGE STAL MIELEC ** - Beatrix 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PGE STAL MIELEC ** 44%, Beatrix 56%.
PGE STAL MIELEC ** - Beatrix 10:0