Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Wigry FK Widzew Wronki
424N Tactiek Attack
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
58.2 gemiddelde waardering 49.9
excellent Schieten good
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


17e minuut.
Milunas kopt de bal weg. Klepczarek rent richting de bal. Jędryka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jędryka krijgt een gele kaart. Klepczarek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klepczarek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Pekcan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Boruciński passt de bal met de wreef. Arce is nu in balbezit. Arce geeft een hoge lob. Milunas heeft problemen om de bal te vangen. Milunas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Lukšić met een sublieme pass. Erico is nu in balbezit. Erico passt de bal zonder na te denken. Klepczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczarek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mihăilă geeft een hoge lob. Grauslis is nu in balbezit. Met opzet legt Lukšić zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lukšić naar de kleedkamers voor een vroege douche.

35e minuut.
Milunas rent richting de bal. Zawisza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Milunas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klepczarek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Pekcan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wigry - FK Widzew Wronki 1:0

37e minuut.
Arce rent richting de bal. Arce passt de bal zonder na te denken. Milunas bereikt de bal nog maar net als eerste. Milunas schiet op doel. Pekcan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wigry - FK Widzew Wronki 2:0

39e minuut.
Jędryka met een sublieme pass. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boruciński krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Szczuka speelt de bal door. Erico is nu in balbezit. Erico passt de bal in één keer door. Milunas bereikt de bal nog maar net als eerste. Milunas haalt uit met een fantastische trap. Pekcan bokst de bal weg.

45e minuut.
Daar is Rywczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rywczak geeft een lange en hoge pass. Mihăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay verovert de bal door een tackle van achteren. Garay draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wigry 32%, FK Widzew Wronki 68%.
KS Wigry - FK Widzew Wronki 2:0

63e minuut.
Erico met een sublieme pass. Klepczarek is nu in balbezit. Klepczarek met een sublieme pass. Milunas is nu in balbezit. Milunas schiet op doel. Pekcan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Szczuka kopt de bal weg. Cantos heeft problemen om de bal te vangen. Cantos met een sublieme pass. Klungelig pakt Milunas de bal. Milunas haalt uit met een fantastische trap. Pekcan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Klepczarek de bal. Klepczarek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Arce rent richting de bal. Arce met een sublieme pass. Zawisza verovert de bal door een tackle van achteren. Milunas rent richting de bal. Milunas haalt uit met een fantastische trap. Pekcan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Zawisza verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trusiak met de inworp. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce geeft een lange en hoge pass. Pekcan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Steczowicz met een snelle inworp. Arce rent richting de bal. Arce probeert naar een medespeler te passen. Milunas bereikt de bal nog maar net als eerste. Milunas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Al Fayed kopt de bal weg. Boruciński speelt de bal door. Arce rent richting de bal. Arce geeft de bal voor. Klepczarek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Arce is nu in balbezit. Inworp. Arce met de inworp. Boruciński geeft de bal voor. Klepczarek krijgt zijn hoofd ertegen. Pekcan bokst de bal weg.

87e minuut.
Klepczarek probeert naar een medespeler te passen. Arce heeft problemen om de bal te vangen. Boruciński speelt de bal door. Milunas bereikt de bal nog maar net als eerste. Milunas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Grauslis passt de bal met de wreef. Cantos met een sublieme pass. Boruciński controleert de bal met de borst. Tomescu is nu in balbezit. Tomescu schiet op doel. Barros bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wigry 34%, FK Widzew Wronki 66%.
KS Wigry - FK Widzew Wronki 2:0