Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atlético de Madrid San Zadole
532 YES Tactiek Tak Tyka
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 42.8
average Schieten good
average Passen adequate
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Graciliano rent richting de bal. Graciliano geeft een hoge lob. Polak kopt de bal weg. Meca geeft een lange en hoge pass. Bahonar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético de Madrid - San Zadole 0:1

6e minuut.
Bratoev met een snelle inworp. Mumkanov geeft een lange en hoge pass. Polak heeft problemen om de bal te vangen. Lopata rent richting de bal. Lopata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Halse kopt de bal weg. Tellez is nu in balbezit. Tellez probeert naar een medespeler te passen. Lopata rent richting de bal. Lopata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kusiak trapt de bal weg van het doel. Przepiera rent richting de bal. Przepiera geeft een lange en hoge pass. Bahonar rent richting de bal. Van Eetvelde geeft een hoge lob. Beara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Doeltrap. Beara trapt de bal weg. Bratoev kopt de bal weg. Lopata rent richting de bal. Lopata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Graciliano geeft een hoge lob. Tellez kopt de bal weg. Lopata bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopata draait met de bal, schiet en ... Kusiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Atlético de Madrid - San Zadole 1:1

32e minuut.
Bojinov met een sublieme pass. Przepiera is nu in balbezit. Przepiera passt de bal met de wreef. Bahonar rent richting de bal. Bahonar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético de Madrid 60%, San Zadole 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Atlético de Madrid - San Zadole 1:1

49e minuut.
Peixoto met een sublieme pass. Bojinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardi rent richting de bal. Bojinov is nu in balbezit. Bojinov draait met de bal, schiet en ... Beara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Meca geeft een lange en hoge pass. Bratoev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Halse bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojinov onderschept slim de pass. Bojinov haalt uit met een fantastische trap. Beara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Pflingsten rent richting de bal. Pflingsten speelt de bal door. Bojinov rent richting de bal. Bojinov heeft problemen om de bal te vangen. Bojinov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Doumbiya komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Spargel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jurkowski komt het veld opgelopen. Pflingsten met de inworp. Daar is Bojinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojinov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Lopata passt de bal met de wreef. Van Eetvelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Alesina begaat een overtreding. Alesina krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Bojinov is nu in balbezit. Bojinov passt de bal met de wreef. Halse probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Doumbiya rent richting de bal. Doumbiya draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Meca kopt de bal weg. Bojinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojinov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pflingsten de bal. Pflingsten geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético de Madrid 70%, San Zadole 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Atlético de Madrid - San Zadole 1:1