Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Włókniarz Pabianice Zwycięzcy2015
352 Tactiek test n1
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 58.9
average Schieten formidable
good Passen very good
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Borejko passt de bal zonder na te denken. Daar is Derdaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Namazlı met een sublieme pass. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Owen is nu in balbezit. Owen geeft de bal voor. Baykan is nu in balbezit. Baykan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Namazlı verovert de bal door een tackle van achteren. Namazlı passt de bal met de wreef. Baykan is nu in balbezit. Baykan draait met de bal, schiet en ... Navarro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz Pabianice - Zwycięzcy2015 0:1

10e minuut.
Stręt passt de bal met de wreef. Baykan is nu in balbezit. Baykan speelt de bal door. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu draait met de bal, schiet en ... Navarro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Borejko kopt de bal weg. Stręt geeft een hoge lob. Baykan kopt de bal weg. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu schiet op doel. Navarro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
İsfendiyar geeft een lange en hoge pass. Rujoiu kopt de bal weg. Mathopa rent richting de bal. Baykan onderschept slim de pass. Baykan schiet op doel. Navarro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz Pabianice - Zwycięzcy2015 0:2

27e minuut.
Inworp. Duțulescu met de inworp. Owen geeft een hoge lob. Baykan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Navarro probeert naar een medespeler te passen. Owen probeert de bal met de borst te controleren. Owen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baykan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baykan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Powierża speelt de bal door. Albrizi met een sublieme pass. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. Navarro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz Pabianice - Zwycięzcy2015 0:3

43e minuut.
Duțulescu geeft de bal voor. Powierża probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz Pabianice - Zwycięzcy2015 0:4

44e minuut.
Namazlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Owen is nu in balbezit. Derdaś is nu in balbezit. Owen onderschept slim de pass. Owen geeft een lange en hoge pass. Navarro bokst de bal weg. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz Pabianice - Zwycięzcy2015 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Włókniarz Pabianice 57%, Zwycięzcy2015 43%.
Włókniarz Pabianice - Zwycięzcy2015 0:5

46e minuut.
Baykan onderschept slim de pass. Baykan passt de bal in één keer door. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mathopa de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Derdaś probeert naar een medespeler te passen. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu passt de bal zonder na te denken. Bojas is nu in balbezit. Bojas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Klungelig pakt Namazlı de bal. Namazlı probeert naar een medespeler te passen. Owen met een sublieme pass. Baykan is nu in balbezit. Baykan draait met de bal, schiet en ... Navarro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jungell komt het veld opgelopen. Brzeszczyński komt het veld opgelopen. Tabu komt het veld opgelopen.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Namazlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Owen speelt de bal door. Baykan is nu in balbezit. Baykan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Stręt geeft de bal voor. Baykan kopt de bal weg. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu schiet op doel. Navarro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Borejko is nu in balbezit. Namazlı onderschept slim de pass. Namazlı speelt de bal door. Baykan is nu in balbezit. Baykan haalt uit met een fantastische trap. Navarro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baykan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz Pabianice - Zwycięzcy2015 0:6

64e minuut.
Baykan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykan geeft een lange en hoge pass. Helgouerra is nu in balbezit. Helgouerra passt de bal zonder na te denken. Baykan rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Namazlı zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baykan is nu in balbezit. Baykan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz Pabianice - Zwycięzcy2015 0:7

68e minuut.
Duțulescu passt de bal zonder na te denken. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu passt de bal in één keer door. Baykan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykan haalt uit met een fantastische trap. Navarro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Namazlı passt de bal met de wreef. Rujoiu is nu in balbezit. Baykan is nu in balbezit. Baykan haalt uit met een fantastische trap. Navarro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz Pabianice - Zwycięzcy2015 0:8

72e minuut.
Navarro trapt de bal weg van het doel. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen passt de bal in één keer door. Baykan rent richting de bal. Baykan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Duțulescu speelt de bal door. Baykan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykan probeert naar een medespeler te passen. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. Navarro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Helgouerra met een sublieme pass. Klungelig pakt Bojas de bal. Namazlı rent richting de bal. Namazlı geeft een hoge lob. Navarro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Mathopa passt de bal in één keer door. Rujoiu probeert de bal aan de voet te houden. Duțulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duțulescu geeft de bal voor. Baykan krijgt zijn hoofd ertegen. Navarro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Rujoiu onderschept slim de pass. Rujoiu probeert naar een medespeler te passen. Baykan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykan haalt uit met een fantastische trap. Navarro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz Pabianice - Zwycięzcy2015 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Włókniarz Pabianice 73%, Zwycięzcy2015 27%.
Włókniarz Pabianice - Zwycięzcy2015 0:9