Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MCKS Czeladź FC Nieżywięć
Główna Tactiek new
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 54.7
excellent Schieten solid
good Passen solid
good Verdedigen solid


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tezkere met een snelle inworp. Çilli rent richting de bal. Çilli passt de bal zonder na te denken. Świerblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Świerblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerblewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MCKS Czeladź - FC Nieżywięć 0:1

3e minuut.
Kazlavicki speelt de bal door. Świerblewski is nu in balbezit. Świerblewski passt de bal met de wreef. Çilli is nu in balbezit. Çilli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Tezkere met een sublieme pass. Klungelig pakt Świerblewski de bal. Świerblewski passt de bal met de wreef. Çilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Çilli draait met de bal, schiet en ... Berchtold kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Papyan probeert naar een medespeler te passen. Avarkeszi met een sublieme pass. Klungelig pakt Rigaud de bal. Świerblewski rent richting de bal. Świerblewski schiet op doel. Berchtold bokst de bal weg.

10e minuut.
Voden onderschept slim de pass. Voden probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Booth de bal. Booth geeft een hoge lob. Mikuta krijgt zijn hoofd ertegen. Ulmeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MCKS Czeladź - FC Nieżywięć 1:1

19e minuut.
Booth is nu in balbezit. Booth geeft een lange en hoge pass. Daar is Katsafados, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikuta is nu in balbezit. Mikuta schiet op doel. Ulmeanu bokst de bal weg.

20e minuut.
Tezkere kopt de bal weg. Çilli is nu in balbezit. Çilli probeert naar een medespeler te passen. Świerblewski is nu in balbezit. Świerblewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kazlavicki geeft de bal voor. Daar is Stroe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avarkeszi onderschept slim de pass. Avarkeszi geeft een hoge lob. Mikuta maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kazlavicki speelt de bal door. Butacu rent richting de bal. Mikuta onderschept slim de pass. Mikuta draait met de bal, schiet en ... Ulmeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MCKS Czeladź - FC Nieżywięć 2:1

43e minuut.
Çilli is nu in balbezit. Çilli speelt de bal door. Świerblewski is nu in balbezit. Świerblewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MCKS Czeladź - FC Nieżywięć 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MCKS Czeladź 38%, FC Nieżywięć 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MCKS Czeladź - FC Nieżywięć 2:2

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Kulek de bal onder controle te krijgen. Świerblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kocabıyık krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Butacu kopt de bal weg. Avarkeszi is nu in balbezit. Avarkeszi passt de bal in één keer door. Mikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avarkeszi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vanetta bereikt de bal nog maar net als eerste. von Holtei verovert de bal door een tackle van achteren. von Holtei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Papyan verovert de bal door een tackle van achteren. Çilli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Papyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Booth zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mikuta kopt de bal weg. Kazlavicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Voden geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Guşiţă de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Katsafados heeft problemen om de bal te vangen. Nivakoski rent richting de bal. von Holtei verovert de bal door een tackle van achteren. von Holtei haalt uit met een fantastische trap. Katsafados probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ulmeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Kulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulek passt de bal zonder na te denken. Świerblewski rent richting de bal. Çilli is nu in balbezit. Çilli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Świerblewski is nu in balbezit. Świerblewski haalt uit met een fantastische trap. Berchtold probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Guşiţă kopt de bal weg. Klungelig pakt Booth de bal. Çilli probeert naar een medespeler te passen. Świerblewski is nu in balbezit. Świerblewski haalt uit met een fantastische trap. Berchtold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toslada komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Inworp. Manukyan komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Ulmeanu met een sublieme pass. Çilli kopt de bal weg. Klungelig pakt Kocabıyık de bal. Świerblewski is nu in balbezit. Świerblewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
von Holtei draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Guşiţă de bal. Toslada bereikt de bal nog maar net als eerste. Toslada haalt uit met een fantastische trap. Ulmeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MCKS Czeladź - FC Nieżywięć 3:2

88e minuut.
Avarkeszi passt de bal in één keer door. Toslada probeert naar een medespeler te passen. von Holtei heeft problemen om de bal te vangen. Manukyan rent richting de bal. Manukyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MCKS Czeladź 34%, FC Nieżywięć 66%.
MCKS Czeladź - FC Nieżywięć 3:2