Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-01-10 18:13
  • Competitiewedstrijd: Serie B.01
  • Stadion: San Gino
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Scarpones FC Tomo
elbasso Tactiek 4312-2021
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 5
64.1 gemiddelde waardering 72.3
very good Schieten excellent
excellent Passen outstanding
formidable Verdedigen incredible


5e minuut.
Levi speelt de bal door. Gmür is nu in balbezit. Gmür passt de bal zonder na te denken. Flick rent richting de bal. Flick draait met de bal, schiet en ... Botea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo passt de bal zonder na te denken. Kričančić met een sublieme pass. De Witte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Witte schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Gmür zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karışlar geeft een lange en hoge pass. Flick bereikt de bal nog maar net als eerste. Flick draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - Tomo 1:0

27e minuut.
Kričančić geeft de bal voor. De Witte bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! De Witte raakt geblesseerd tijdens het duel. De Witte legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scarpones FC - Tomo 1:1

42e minuut.
Idoraş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Villmann komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Zurovac geeft een lange en hoge pass. De Witte kopt de bal weg. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Hidalgo is nu in balbezit. Begazo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Witte maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, De Witte moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! De Witte schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scarpones FC 63%, Tomo 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Scarpones FC - Tomo 1:1

46e minuut.
Codrescu komt het veld opgelopen. Bermúdez komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Levi met een sublieme pass. Bermúdez rent richting de bal. Gelmini verovert de bal door een tackle van achteren. Gelmini geeft de bal voor. Hidalgo springt en kopt de bal. Bădilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Porrone rent richting de bal. Porrone passt de bal zonder na te denken. Gmür speelt de bal door. Daar is Flick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flick haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Botea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scarpones FC - Tomo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scarpones FC 66%, Tomo 34%.
Scarpones FC - Tomo 2:1