Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PriMAteSs U.E. Celtic
five 2.1 Tactiek CATENACCIO
52% Balbezit 48%
63% Spel op eigen helft 37%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
56.1 gemiddelde waardering 48.3
very good Schieten good
good Passen good
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Murgu onderschept slim de pass. Murgu probeert naar een medespeler te passen. Zębalski rent richting de bal. Zębalski geeft de bal voor. Rexha springt en kopt de bal. Kern probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Mạnh Thiện rent richting de bal. Mạnh Thiện geeft een hoge lob. Medina Cantalejo is nu in balbezit. Meszesán verovert de bal door een tackle van achteren. Meszesán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Meszesán rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Medina Cantalejo. Meszesán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mạnh Thiện zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Meszesán springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Nykiś passt de bal in één keer door. Mạnh Thiện is nu in balbezit. Mạnh Thiện passt de bal in één keer door. Meszesán rent richting de bal. Meszesán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mạnh Thiện verovert de bal door een tackle van achteren. Mạnh Thiện passt de bal met de wreef. Jacquin rent richting de bal. Jacquin draait met de bal, schiet en ... Alfonso probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Murgu speelt de bal door. Zębalski rent richting de bal. Zębalski probeert naar een medespeler te passen. Rexha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rexha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Mạnh Thiện rent richting de bal. Mạnh Thiện geeft een lange en hoge pass. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PriMAteSs - U.E. Celtic 1:0

38e minuut.
Klungelig pakt Abdu Awzai de bal. Scarpinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpinelli passt de bal zonder na te denken. Rexha is nu in balbezit. Rexha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Thiện onderschept slim de pass. Mạnh Thiện passt de bal in één keer door. Meszesán rent richting de bal. Meszesán schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Alfonso bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PriMAteSs 61%, U.E. Celtic 39%.
PriMAteSs - U.E. Celtic 1:0

50e minuut.
Murgu verovert de bal door een tackle van achteren. Murgu probeert naar een medespeler te passen. Zemborain bereikt de bal nog maar net als eerste. Rexha verovert de bal door een tackle van achteren. Rexha haalt uit met een fantastische trap. Kern bokst de bal weg.

59e minuut.
Zębalski heeft problemen om de bal te vangen. Collazo geeft de bal voor. Cuesta Ferreiro heeft problemen om de bal te vangen. Jacquin is nu in balbezit. Jacquin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Lalciu controleert de bal met de borst. Lalciu geeft een lange en hoge pass. Jacquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PriMAteSs - U.E. Celtic 2:0

67e minuut.
Cuesta Ferreiro heeft problemen om de bal te vangen. Mạnh Thiện rent richting de bal. Cuesta Ferreiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mạnh Thiện roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mạnh Thiện kan niet meer verder spelen. Montgomery komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Klungelig pakt Zemborain de bal. Zębalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemborain begaat een overtreding. Zemborain krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PriMAteSs 65%, U.E. Celtic 35%.
PriMAteSs - U.E. Celtic 2:0