Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monte Real Dementes
El Muro de Trump Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
20% Spel op eigen helft 80%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 20.3
very good Schieten poor
good Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Salgado met een sublieme pass. Klungelig pakt Şükürov de bal. Alba is nu in balbezit. Şükürov rent richting de bal. Şükürov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Cano passt de bal met de wreef. Scherb probeert naar een medespeler te passen. Augstriņš met een sublieme pass. Şükürov is nu in balbezit. Şükürov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Salgado de bal. Salgado geeft een hoge lob. Cano heeft problemen om de bal te vangen. Alba is nu in balbezit. Alba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Real - Dementes 1:0

14e minuut.
Ugalde speelt de bal door. Daar is Barbosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbosa passt de bal met de wreef. Alba heeft problemen om de bal te vangen. Alba schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Salgado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scherb bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherb geeft een hoge lob. Şükürov maakt een snoekduik en kopt de bal. Balderas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Real - Dementes 2:0

28e minuut.
Scherb geeft een lange en hoge pass. Borgetti probeert de bal aan de voet te houden. Cabuto rent richting de bal. Şükürov onderschept slim de pass. Şükürov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Real - Dementes 3:0

30e minuut.
Salgado rent richting de bal. Salgado geeft een lange en hoge pass. Şükürov kopt de bal weg. Augstriņš heeft problemen om de bal te vangen. Augstriņš schiet op doel. Balderas bokst de bal weg.

34e minuut.
Alba verovert de bal door een tackle van achteren. Alba passt de bal met de wreef. Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Şükürov verovert de bal door een tackle van achteren. Şükürov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Real - Dementes 4:0

36e minuut.
Augstriņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Augstriņš passt de bal met de wreef. Şükürov is nu in balbezit. Şükürov schiet op doel. Cano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balderas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Scherb is nu in balbezit. Scherb speelt de bal door. Klungelig pakt Şükürov de bal. Şükürov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Solano de bal onder controle te krijgen. Balderas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Şükürov passt de bal zonder na te denken. Scherb speelt de bal door. Salgado met een sublieme pass. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monte Real 17%, Dementes 83%.
Monte Real - Dementes 4:0

47e minuut.
Alba passt de bal in één keer door. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado geeft een hoge lob. Şükürov rent richting de bal. Şükürov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado geeft een hoge lob. Alba rent richting de bal. Alba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Real - Dementes 5:0

52e minuut.
Scherb met de inworp. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado passt de bal zonder na te denken. Şükürov is nu in balbezit. Şükürov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Salgado rent richting de bal. Salgado passt de bal zonder na te denken. Daar is Casas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şükürov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şükürov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Real - Dementes 6:0

58e minuut.
Alba rent richting de bal. Alba passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Casas de bal. Şükürov rent richting de bal. Şükürov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Doeltrap. Balderas met een harde bal richting middenveld. Salgado kopt de bal weg. Şükürov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şükürov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Real - Dementes 7:0

59e minuut.
Klungelig pakt Barbosa de bal. Ugalde rent richting de bal. Alba onderschept slim de pass. Şükürov is nu in balbezit. Şükürov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Casas is nu in balbezit. Şükürov onderschept slim de pass. Klungelig pakt Şükürov de bal. Şükürov draait met de bal, schiet en ... Cano probeert de bal aan de voet te houden. Balderas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Real - Dementes 8:0

70e minuut.
Yegros geeft de bal voor. Alba met een sublieme pass. Şükürov rent richting de bal. Şükürov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Real - Dementes 9:0

73e minuut.
Scherb heeft problemen om de bal te vangen. Scherb passt de bal in één keer door. Cano rent richting de bal. Şükürov onderschept slim de pass. Şükürov draait met de bal, schiet en ... Balderas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Cano de bal. Scherb is nu in balbezit. Scherb geeft een hoge lob. Alba is nu in balbezit. Alba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado geeft een hoge lob. Şükürov kopt de bal weg. Alba is nu in balbezit. Alba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Alba verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado is nu in balbezit. Salgado passt de bal in één keer door. Şükürov rent richting de bal. Şükürov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monte Real - Dementes 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monte Real 23%, Dementes 77%.
Monte Real - Dementes 10:0