Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-02-14 18:44
  • Competitiewedstrijd: 1. divisjon.03
  • Stadion: orle Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
orle Cashfx
XXX Tactiek Cashfx
58% Balbezit 42%
16% Spel op eigen helft 84%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 22.5
uitmuntend Schieten zwak
uitstekend Passen zwak
goed Verdedigen slecht


4e minuut.
Kuberski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuberski passt de bal zonder na te denken. Alm bereikt de bal nog maar net als eerste. Alm draait met de bal, schiet en ... Skarbø probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Cashfx 1:0

9e minuut.
Jæger onderschept slim de pass. Jæger met een sublieme pass. Zárybnický rent richting de bal. Zárybnický geeft een lange en hoge pass. Kuberski maakt een snoekduik en kopt de bal. Skarbø verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Remanso heeft problemen om de bal te vangen. Kuberski bereikt de bal nog maar net als eerste. Remanso begaat een overtreding. Kuberski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tănăsoaica komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sotlar rent richting de bal. Sotlar passt de bal zonder na te denken. Zárybnický rent richting de bal. Zárybnický geeft een hoge lob. Kuberski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Ryczek passt de bal zonder na te denken. Sołtysik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuberski is nu in balbezit. Kuberski schiet op doel. Skarbø werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Cashfx 2:0

21e minuut.
Piesik met een sublieme pass. Tănăsoaica is nu in balbezit. Tănăsoaica speelt de bal door. Daar is Alm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sołtysik probeert naar een medespeler te passen. Zárybnický is nu in balbezit. Zárybnický geeft de bal voor. Klungelig pakt Kuberski de bal. Kuberski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kuberski verovert de bal door een tackle van achteren. Kuberski passt de bal zonder na te denken. Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Alm is nu in balbezit. Alm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Cashfx 3:0

27e minuut.
Koksa passt de bal met de wreef. Zárybnický is nu in balbezit. Zárybnický met een sublieme pass. Kuberski rent richting de bal. Kuberski draait met de bal, schiet en ... Skarbø bokst de bal weg. Tănăsoaica is nu in balbezit. Tănăsoaica geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Alm de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Cashfx 4:0

29e minuut.
Alm rent richting de bal. Alm met een sublieme pass. Klungelig pakt Zárybnický de bal. Zárybnický geeft een hoge lob. Kuberski krijgt zijn hoofd ertegen. Skarbø kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Cashfx 5:0

32e minuut.
Klungelig pakt Alm de bal. Alm passt de bal zonder na te denken. Kuberski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuberski draait met de bal, schiet en ... Skarbø probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Cashfx 6:0

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Røssland de bal onder controle te krijgen. Piesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesik passt de bal in één keer door. Kuberski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuberski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alm bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Cashfx 7:0

35e minuut.
Piesik is nu in balbezit. Piesik geeft de bal voor. Klungelig pakt Kuberski de bal. Kuberski draait met de bal, schiet en ... Domínguez probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Domínguez trapt de bal weg. Zárybnický kopt de bal weg. Alm is nu in balbezit. Alm probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Tănăsoaica geeft een hoge lob. Kuberski is nu in balbezit. Kuberski schiet op doel. Domínguez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Cashfx 8:0

42e minuut.
Domínguez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zárybnický de bal. Zárybnický speelt de bal door. Kuberski rent richting de bal. Kuberski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Sotlar rent richting de bal. Sotlar passt de bal zonder na te denken. Zárybnický geeft een hoge lob. Kuberski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orle 13%, Cashfx 87%.
orle - Cashfx 8:0

47e minuut.
Sołtysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea onderschept slim de pass. Râlea speelt de bal door. Kuberski is nu in balbezit. Kuberski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Røssland kopt de bal weg. Klungelig pakt Zárybnický de bal. Zárybnický met een sublieme pass. Alm rent richting de bal. Alm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Sołtysik speelt de bal door. Piesik rent richting de bal. Piesik passt de bal in één keer door. Alm is nu in balbezit. Alm schiet op doel. Skarbø verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Râlea passt de bal met de wreef. Prokić is nu in balbezit. Prokić passt de bal zonder na te denken. Kuberski rent richting de bal. Kuberski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Røssland rent richting de bal. Sołtysik verovert de bal door een tackle van achteren. Sołtysik geeft een hoge lob. Kuberski rent richting de bal. Kuberski schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Doeltrap. Garlobo komt het veld opgelopen. Kimmel komt het veld opgelopen. Odobašić komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez geeft de bal voor. Kimmel kopt de bal weg. Alm is nu in balbezit. Alm schiet op doel. Skarbø probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kuberski is nu in balbezit. Kuberski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Cashfx 9:0

66e minuut.
Domínguez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piesik met de inworp. Kuberski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuberski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Alm kopt de bal weg. Tømmerås is nu in balbezit. Tănăsoaica verovert de bal door een tackle van achteren. Kuberski is nu in balbezit. Kuberski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Cashfx 10:0

71e minuut.
Piesik speelt de bal door. Alm rent richting de bal. Kojedal begaat een overtreding. Kojedal krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Kojedal kopt de bal weg. Kimmel probeert de bal met de borst te controleren. Kimmel geeft een lange en hoge pass. Kuberski springt en kopt de bal. Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Skarbø probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Râlea passt de bal in één keer door. Kimmel is nu in balbezit. Kimmel passt de bal in één keer door. Alm rent richting de bal. Alm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Cashfx 11:0

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garlobo met de inworp. Kimmel geeft de bal voor. Kuberski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuberski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Cashfx 12:0

82e minuut.
Kimmel met een snelle inworp. Garlobo speelt de bal door. Klungelig pakt Alm de bal. Kuberski is nu in balbezit. Kuberski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Cashfx 13:0

84e minuut.
Tømmerås rent richting de bal. Kuberski onderschept slim de pass. Piesik is nu in balbezit. Piesik geeft een lange en hoge pass. Kojedal onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat. Alm is nu in balbezit. Alm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Cashfx 14:0

87e minuut.
Domínguez kopt de bal weg. Skarbø speelt de bal door. Tănăsoaica kopt de bal weg. Alm rent richting de bal. Alm schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuberski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Cashfx 15:0

88e minuut.
Kojedal geeft een lange en hoge pass. Wolden kopt de bal weg. Tănăsoaica speelt de bal door. Kuberski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuberski draait met de bal, schiet en ... Skarbø verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Kimmel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimmel speelt de bal door. Alm is nu in balbezit. Alm schiet op doel. Skarbø maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
orle - Cashfx 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orle 19%, Cashfx 81%.
orle - Cashfx 16:0