Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thor Waterschei Natural Addiction FC
4-4-2 Dynamic Tactiek 88B8BB8BB
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.1 gemiddelde waardering 52.6
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Nowosielski rent richting de bal. Nowosielski geeft een hoge lob. Bolesta is nu in balbezit. Bolesta geeft de bal voor. Florestano maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Wattez geeft een lange en hoge pass. Florestano is nu in balbezit. Ergen rent richting de bal. Bolesta onderschept slim de pass. Bolesta haalt uit met een fantastische trap. Movsisyan bokst de bal weg.

6e minuut.
Danielczak controleert de bal met de borst. Cichoń is nu in balbezit. Troonen verovert de bal door een tackle van achteren. Troonen haalt uit met een fantastische trap. Tela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thor Waterschei - Natural Addiction FC 1:0

9e minuut.
Menu speelt de bal door. Wattez geeft een lange en hoge pass. Verbeke geeft een hoge lob. Klungelig pakt Segura de bal. Segura maakt een snoekduik en kopt de bal. Tela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Florestano kopt de bal weg. Bolesta is nu in balbezit. Bolesta passt de bal met de wreef. Florestano bereikt de bal nog maar net als eerste. Florestano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Thor Waterschei - Natural Addiction FC 1:1

22e minuut.
Daar is Nowosielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pašić probeert naar een medespeler te passen. Ergen rent richting de bal. Florestano onderschept slim de pass. Florestano draait met de bal, schiet en ... Movsisyan bokst de bal weg.

27e minuut.
Wattez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollaris tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pollaris krijgt een gele kaart. Bolesta raakt geblesseerd tijdens het duel. Wattez komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tzorbatzakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura passt de bal met de wreef. Francken rent richting de bal. Francken haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cichoń geeft de bal voor. Demoortere geeft een lange en hoge pass. Bolesta speelt de bal door. Klungelig pakt Konowalczyk de bal. Konowalczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Waterschei 50%, Natural Addiction FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Thor Waterschei - Natural Addiction FC 1:1

50e minuut.
Menu bereikt de bal nog maar net als eerste. Menu geeft een hoge lob. Zegarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura verovert de bal door een tackle van achteren. Segura geeft een hoge lob. Tela bokst de bal weg.

51e minuut.
Pašić probeert naar een medespeler te passen. Florestano bereikt de bal nog maar net als eerste. Florestano passt de bal in één keer door. Konowalczyk is nu in balbezit. Konowalczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Pašić probeert naar een medespeler te passen. Dantschotter rent richting de bal. Dantschotter passt de bal met de wreef. Francken bereikt de bal nog maar net als eerste. Francken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Onwuachi komt het veld opgelopen. Ślusarczyk komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Doeltrap. Hennerkes komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thor Waterschei 42%, Natural Addiction FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Thor Waterschei - Natural Addiction FC 1:1