Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VYCA globeshotters
Dada Tactiek 3-5-2
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 51.2
goed Schieten zeer goed
matig Passen goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Daar is Gagnor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gagnor speelt de bal door. Charels rent richting de bal. Dovizioso verovert de bal door een tackle van achteren. Dovizioso draait met de bal, schiet en ... Tuấn Long verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Wolny geeft een lange en hoge pass. Putignano kopt de bal weg. Daar is Moor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bisschop is nu in balbezit. Bisschop haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Lanssens heeft problemen om de bal te vangen. Hamerlynck rent richting de bal. Putignano begaat een overtreding. Putignano krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Lanssens met een sublieme pass. Charels probeert de bal met de borst te controleren. Charels passt de bal met de wreef. Hamerlynck rent richting de bal. Hamerlynck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De Sukkeleir probeert naar een medespeler te passen. Gerets bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisschop verovert de bal door een tackle van achteren. Dovizioso rent richting de bal. Dovizioso draait met de bal, schiet en ... Tuấn Long probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Gerets bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvado bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerets probeert naar een medespeler te passen. Hamerlynck bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerlynck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Putignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerets onderschept slim de pass. Gerets passt de bal met de wreef. Hamerlynck bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerlynck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VYCA 60%, globeshotters 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VYCA - globeshotters 0:0

46e minuut.
Vreven komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Charels passt de bal in één keer door. Gerets rent richting de bal. Salvado speelt de bal door. Hamerlynck rent richting de bal. Hamerlynck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Charels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vreven is nu in balbezit. Charels onderschept slim de pass. Hamerlynck is nu in balbezit. Hamerlynck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Wolny geeft de bal voor. Dovizioso is nu in balbezit. Dovizioso probeert naar een medespeler te passen. Rduch rent richting de bal. Rduch draait met de bal, schiet en ... Tuấn Long probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cloet komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Vreven rent richting de bal. Gerets verovert de bal door een tackle van achteren. Gerets met een sublieme pass. Salvado rent richting de bal. Salvado schiet op doel. Bisanti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Wolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolny geeft de bal voor. Klungelig pakt Gökkentli de bal. Hamerlynck onderschept slim de pass. Hamerlynck draait met de bal, schiet en ... Bisanti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salvado is nu in balbezit. Salvado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VYCA - globeshotters 0:1

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Timmermans komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Vreven bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreven passt de bal zonder na te denken. Moor speelt de bal door. Klungelig pakt Hamerlynck de bal. Hamerlynck schiet op doel. Bisanti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
VYCA - globeshotters 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VYCA 53%, globeshotters 47%.
VYCA - globeshotters 0:2