Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Svensson fc puhkekodu
Barca Tactiek minu
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 51.4
very good Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Kuzio rent richting de bal. Kuzio met een sublieme pass. Bialozoras rent richting de bal. Bialozoras geeft een lange en hoge pass. Bohmann springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Estrada geeft de bal voor. Becchero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bohmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Zanaboni geeft de bal voor. Buekenhout rent richting de bal. Buekenhout speelt de bal door. Bohmann rent richting de bal. Bohmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Svensson - fc puhkekodu 1:0

29e minuut.
Saaristo speelt de bal door. Vasić is nu in balbezit. Vasić passt de bal in één keer door. Vreijsen rent richting de bal. Vreijsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Gruba probeert naar een medespeler te passen. Skoraszewski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuzio. Kuzio krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Kuzio speelt de bal door. Bialozoras is nu in balbezit. Bialozoras probeert naar een medespeler te passen. Bohmann rent richting de bal. Bohmann schiet op doel. Galisteo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Svensson 44%, fc puhkekodu 56%.
Fc Svensson - fc puhkekodu 1:0

49e minuut.
Zanaboni is nu in balbezit. Zanaboni passt de bal in één keer door. Buekenhout rent richting de bal. Buekenhout geeft de bal voor. Bohmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Svensson - fc puhkekodu 2:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Genechten met de inworp. Buekenhout rent richting de bal. Buekenhout geeft een hoge lob. Bohmann springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bohmann passt de bal in één keer door. Bialozoras rent richting de bal. Bialozoras probeert naar een medespeler te passen. Bohmann rent richting de bal. Bohmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ormeño passt de bal in één keer door. Bohmann rent richting de bal. Becchero maakt een afschuwelijke overtreding. Becchero krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Barreiro probeert naar een medespeler te passen. Vasić rent richting de bal. Genechten tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vasić roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Vasić kan niet meer verder spelen. Koblak komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Bohmann is nu in balbezit. Gruba begaat een overtreding. Bohmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Gruba probeert naar een medespeler te passen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Genechten neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Buekenhout kan de bal niet met de borst controleren. Buekenhout speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Saaristo de bal onder controle te krijgen. Bohmann is nu in balbezit. Bohmann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Svensson 40%, fc puhkekodu 60%.
Fc Svensson - fc puhkekodu 2:0