Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NetBreakers FC los narquiños
442 balanceada Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
21% Spel op eigen helft 79%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 17.3
matig Schieten zwak
solide Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla passt de bal zonder na te denken. Popescu is nu in balbezit. Popescu draait met de bal, schiet en ... Dabove probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NetBreakers FC - los narquiños 1:0

9e minuut.
Van de Capelle rent richting de bal. Almirón is nu in balbezit. Van de Capelle begaat een overtreding. Van de Capelle krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Arzente rent richting de bal. Arzente geeft een hoge lob. Reznik heeft problemen om de bal te vangen. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NetBreakers FC - los narquiños 2:0

21e minuut.
Klungelig pakt Van de Capelle de bal. Van de Capelle passt de bal met de wreef. Arzente probeert naar een medespeler te passen. Gripe is nu in balbezit. Gripe draait met de bal, schiet en ... Dabove verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Arzente met een snelle inworp. Gripe rent richting de bal. Stella tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stella krijgt een gele kaart. Gripe raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gripe kan niet meer verder spelen. Durok komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Padilla probeert naar een medespeler te passen. NinNovoa speelt de bal door. Garcés rent richting de bal. Arzente verovert de bal door een tackle van achteren. Arzente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NetBreakers FC - los narquiños 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NetBreakers FC 23%, los narquiños 77%.
NetBreakers FC - los narquiños 3:0

49e minuut.
Benia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. NinNovoa met de inworp. Padilla heeft problemen om de bal te vangen. Padilla geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Arzente passt de bal met de wreef. NinNovoa is nu in balbezit. NinNovoa passt de bal in één keer door. Popescu rent richting de bal. Popescu draait met de bal, schiet en ... Dabove verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Arzente passt de bal in één keer door. Durok rent richting de bal. Durok met een sublieme pass. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NetBreakers FC - los narquiños 4:0

61e minuut.
Benia probeert de bal aan de voet te houden. Padilla is nu in balbezit. Padilla passt de bal met de wreef. NinNovoa bereikt de bal nog maar net als eerste. NinNovoa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Ekiert controleert de bal met de borst. Ekiert passt de bal in één keer door. Durok heeft problemen om de bal te vangen. Arzente geeft een hoge lob. Popescu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Garcés geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van de Capelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Capelle draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Van de Capelle geeft een lange en hoge pass. Durok bereikt de bal nog maar net als eerste. Durok geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stella de bal. Popescu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla probeert naar een medespeler te passen. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu draait met de bal, schiet en ... Dabove werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NetBreakers FC - los narquiños 5:0

84e minuut.
Inworp. Arzente met een snelle inworp. Durok bereikt de bal nog maar net als eerste. Durok geeft een hoge lob. Stella probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Durok geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt NinNovoa de bal. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ferdinand verovert de bal door een tackle van achteren. NinNovoa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guidi. Guidi krijgt een gele kaart.

89e minuut.
NinNovoa is nu in balbezit. Padilla rent richting de bal. Padilla met een sublieme pass. Popescu rent richting de bal. Popescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Dabove met een harde bal richting middenveld. Van de Capelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Capelle passt de bal zonder na te denken. Popescu is nu in balbezit. Popescu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NetBreakers FC - los narquiños 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NetBreakers FC 18%, los narquiños 82%.
NetBreakers FC - los narquiños 6:0