Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coronga fc Demon Bats
TÁTICA MLKDOIDO Tactiek Morcego
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.2 gemiddelde waardering 40.9
good Schieten average
adequate Passen solid
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Jamelli rent richting de bal. Jamelli passt de bal met de wreef. Dalpont is nu in balbezit. Dalpont schiet op doel. Garcés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - Demon Bats 0:1

6e minuut.
Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêra passt de bal zonder na te denken. Dalpont is nu in balbezit. Dalpont schiet op doel. Garcés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - Demon Bats 0:2

7e minuut.
bin Mohd Fuad rent richting de bal. Bujtor is nu in balbezit. bin Mohd Fuad is nu in balbezit. Bujtor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujtor schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - Demon Bats 1:2

19e minuut.
Czyżykowski probeert naar een medespeler te passen. Witek bereikt de bal nog maar net als eerste. Witek probeert naar een medespeler te passen. Kindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bujtor is nu in balbezit. Precel kopt de bal weg. Natanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Natanas geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

23e minuut.
ibn-Osman passt de bal met de wreef. Dalpont rent richting de bal. Dalpont passt de bal in één keer door. Civita is nu in balbezit. Civita draait met de bal, schiet en ... Garcés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jamil neemt de hoekschop. Civita kopt de bal weg. Garcés bokst de bal weg.

24e minuut.
Bujtor is nu in balbezit. Jamil verovert de bal door een tackle van achteren. Jamil probeert naar een medespeler te passen. Dalpont rent richting de bal. Dalpont schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dalpont haalt uit met een fantastische trap. Czyżykowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jamil probeert naar een medespeler te passen. Civita rent richting de bal. Civita geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
bin Mohd Fuad kopt de bal weg. Pêra is nu in balbezit. Pêra met een sublieme pass. Civita rent richting de bal. Civita schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coronga fc 62%, Demon Bats 38%.
Coronga fc - Demon Bats 1:2

59e minuut.
Pineda Ortiz geeft een hoge lob. Jamelli speelt de bal door. Klungelig pakt Pineda Ortiz de bal. Dalpont is nu in balbezit. Dalpont schiet op doel. Garcés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Pineda Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda Ortiz geeft een hoge lob. Inworp. Jamil met de inworp. Pêra probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - Demon Bats 1:3

63e minuut.
ibn-Osman passt de bal met de wreef. Jamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamil passt de bal in één keer door. Dalpont is nu in balbezit. Dalpont draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Ciantinni verovert de bal door een tackle van achteren. Pêra verovert de bal door een tackle van achteren. Pêra passt de bal zonder na te denken. Civita bereikt de bal nog maar net als eerste. Civita schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Civita heeft problemen om de bal te vangen. Jamil is nu in balbezit. Jamil probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dalpont de bal. Dalpont draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
ibn-Osman speelt de bal door. Pineda Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Civita onderschept slim de pass. Civita draait met de bal, schiet en ... Garcés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Jamil kopt de bal weg. Daar is Civita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybicki is nu in balbezit. Civita bereikt de bal nog maar net als eerste. Civita draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garcés probeert naar een medespeler te passen. bin Mohd Fuad kopt de bal weg. Pêra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêra geeft een lange en hoge pass. Garcés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dalpont bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalpont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - Demon Bats 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coronga fc 76%, Demon Bats 24%.
Coronga fc - Demon Bats 1:4