Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lanerossi A.C. Milan.
eleonora Tactiek drgn.433
53% Balbezit 47%
25% Spel op eigen helft 75%
22 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54.5 gemiddelde waardering 43.8
very good Schieten good
good Passen good
excellent Verdedigen adequate


5e minuut.
Buniek heeft problemen om de bal te vangen. Olaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaza geeft een lange en hoge pass. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago schiet op doel. Kolumbić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Animucki zal de hoekschop nemen. Tritten is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Nummela ... Strafschop! Tritten raakt geblesseerd tijdens het duel. Santiago legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal! Olaza is nu in balbezit. Damaso is nu in balbezit. Damaso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Olaza met een snelle inworp. Damaso rent richting de bal. Damaso speelt de bal door. Santiago rent richting de bal. Santiago schiet op doel. Kolumbić bokst de bal weg. Berbecel probeert de bal aan de voet te houden. Damaso met een sublieme pass. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Animucki zal de hoekschop nemen. Berbecel kopt de bal weg. Olaza speelt de bal door. Santiago is nu in balbezit. Santiago schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kochanek speelt de bal door. Tritten rent richting de bal. Santiago rent richting de bal. Santiago schiet op doel. Kolumbić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanerossi - A.C. Milan. 1:0

31e minuut.
Animucki is nu in balbezit. Animucki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Santiago de bal. Santiago schiet op doel. Kolumbić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanerossi - A.C. Milan. 2:0

37e minuut.
Damaso geeft een hoge lob. Daar is Tritten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago draait met de bal, schiet en ... Kolumbić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanerossi - A.C. Milan. 3:0

42e minuut.
Gugu passt de bal in één keer door. Olaza speelt de bal door. Kochanek speelt de bal door. Santiago is nu in balbezit. Santiago haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lanerossi 24%, A.C. Milan. 76%.
Lanerossi - A.C. Milan. 3:0

46e minuut.
Trung neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Berbecel de bal. Damaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Damaso haalt uit met een fantastische trap. Kolumbić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lanerossi - A.C. Milan. 4:0

57e minuut.
Buniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochanek verovert de bal door een tackle van achteren. Kochanek probeert naar een medespeler te passen. Damaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Damaso geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Damaso passt de bal met de wreef. Berbecel bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago onderschept slim de pass. Santiago haalt uit met een fantastische trap. Kolumbić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Gugu kopt de bal weg. Damaso bereikt de bal nog maar net als eerste. Damaso speelt de bal door. Santiago is nu in balbezit. Santiago draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Nummela bereikt de bal nog maar net als eerste. Damaso rent richting de bal. Damaso passt de bal in één keer door. Tritten bereikt de bal nog maar net als eerste. Tritten haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Olaza controleert de bal met de borst. Olaza probeert naar een medespeler te passen. Santiago is nu in balbezit. Santiago haalt uit met een fantastische trap. Kolumbić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lanerossi - A.C. Milan. 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lanerossi 27%, A.C. Milan. 73%.
Lanerossi - A.C. Milan. 5:0