Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team LX PRAISRL
2-4-4 Tactiek Ago6bis
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
50.8 gemiddelde waardering 47.6
very good Schieten solid
good Passen adequate
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Ntabizas bereikt de bal nog maar net als eerste. Beade onderschept slim de pass. Beade passt de bal in één keer door. Puro-Sangue is nu in balbezit. Puro-Sangue haalt uit met een fantastische trap. Kåberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Beade speelt de bal door. Nahualhual is nu in balbezit. Nahualhual passt de bal zonder na te denken. Rekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bušta met de inworp. Gorkšs rent richting de bal. Oworuszko onderschept slim de pass. Oworuszko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team LX - PRAISRL 1:0

14e minuut.
Beade met een sublieme pass. Klungelig pakt Gorkšs de bal. Gorkšs probeert naar een medespeler te passen. Rekowski rent richting de bal. Rekowski draait met de bal, schiet en ... Kåberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Juszczak speelt de bal door. Nahualhual bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahualhual passt de bal zonder na te denken. Rekowski rent richting de bal. Rekowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Darnowski geeft de bal voor. Juszczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oworuszko rent richting de bal. Oworuszko schiet op doel. Barthelémy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team LX - PRAISRL 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team LX 58%, PRAISRL 42%.
Team LX - PRAISRL 2:0

49e minuut.
Nurmilahti geeft de bal voor. Taczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Quercia begaat een overtreding. Taczkowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Taczkowski kan niet meer verder spelen. Sansonetti komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Quercia onderschept slim de pass. Beade probeert naar een medespeler te passen. Puro-Sangue bereikt de bal nog maar net als eerste. Puro-Sangue schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team LX - PRAISRL 2:1

58e minuut.
Cadman rent richting de bal. Beade verovert de bal door een tackle van achteren. Beade speelt de bal door. Szeluga probeert naar een medespeler te passen. Beade geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Nurmilahti kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sansonetti de bal onder controle te krijgen. Archinti bereikt de bal nog maar net als eerste. Oworuszko onderschept slim de pass. Oworuszko schiet op doel. Barthelémy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Cadman geeft de bal voor. Darnowski heeft problemen om de bal te vangen. Oworuszko onderschept slim de pass. Oworuszko schiet op doel. Barthelémy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team LX - PRAISRL 3:1

64e minuut.
Nahualhual met een sublieme pass. Saša met een sublieme pass. Ntabizas heeft problemen om de bal te vangen. Ntabizas geeft een lange en hoge pass. Oworuszko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team LX - PRAISRL 4:1

79e minuut.
Archinti onderschept slim de pass. Archinti geeft een lange en hoge pass. Daar is Bušta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bušta schiet op doel. Barthelémy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bušta passt de bal in één keer door. Darnowski heeft problemen om de bal te vangen. Oworuszko onderschept slim de pass. Oworuszko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team LX 45%, PRAISRL 55%.
Team LX - PRAISRL 4:1