Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Costa Paradiso Effeciinternazionale
442 2016 Tactiek giù
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
19 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.3 gemiddelde waardering 39.3
very good Schieten average
good Passen adequate
solid Verdedigen average


2e minuut.
Dəvəli met een sublieme pass. Grodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tański. Tański krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Nordback geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jędykiwiecz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajdel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Birkmann is nu in balbezit. Birkmann geeft de bal voor. Magralashvili probeert de bal aan de voet te houden. Piccolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccolo draait met de bal, schiet en ... Valero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Dimattia speelt de bal door. Tański bereikt de bal nog maar net als eerste. Tański passt de bal in één keer door. Birkmann is nu in balbezit. Birkmann draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Campanella geeft een lange en hoge pass. Magralashvili probeert de bal aan de voet te houden. Piccolo rent richting de bal. Piccolo schiet op doel. Valero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Paradiso - Effeciinternazionale 1:0

18e minuut.
Tański passt de bal met de wreef. Szajdel rent richting de bal. Szajdel geeft een hoge lob. Školjarev probeert de bal aan de voet te houden. Piccolo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Paradiso - Effeciinternazionale 2:0

25e minuut.
Jędykiwiecz geeft een lange en hoge pass. Dimattia bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimattia passt de bal zonder na te denken. Piccolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccolo draait met de bal, schiet en ... Valero bokst de bal weg.

36e minuut.
Magralashvili verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campanella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tański rent richting de bal. Tański geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Magralashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccolo verovert de bal door een tackle van achteren. Piccolo speelt de bal door. Birkmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Paradiso 26%, Effeciinternazionale 74%.
Costa Paradiso - Effeciinternazionale 2:0

49e minuut.
Nordback is nu in balbezit. Nordback geeft een lange en hoge pass. Inworp. Szajdel met de inworp. Birkmann geeft de bal voor. Paal!

56e minuut.
Birkmann rent richting de bal. Birkmann draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Školjarev de bal onder controle te krijgen. Piccolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccolo draait met de bal, schiet en ... Valero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Nordback kopt de bal weg. Klungelig pakt Carvajal de bal. Chenev rent richting de bal. Chenev geeft een lange en hoge pass. Birkmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Valero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Fengjiao niet meer kan verder spelen. Giovanardi komt het veld opgelopen. Jędykiwiecz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szajdel is nu in balbezit. Szajdel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Chenev probeert naar een medespeler te passen. Valero speelt de bal door. Szajdel kopt de bal weg. Piccolo rent richting de bal. Piccolo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Kukiełka rent richting de bal. Kukiełka geeft de bal voor. Klungelig pakt Školjarev de bal. Birkmann rent richting de bal. Birkmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Paradiso - Effeciinternazionale 3:0

76e minuut.
Dəvəli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Magralashvili de bal. Magralashvili speelt de bal door. Birkmann rent richting de bal. Birkmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Szajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajdel passt de bal met de wreef. Birkmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Paradiso - Effeciinternazionale 4:0

80e minuut.
Doeltrap. Candeloro komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Dimattia verovert de bal door een tackle van achteren. Tański rent richting de bal. Tański passt de bal met de wreef. Candeloro bereikt de bal nog maar net als eerste. Candeloro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Paradiso 34%, Effeciinternazionale 66%.
Costa Paradiso - Effeciinternazionale 4:0