Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.C. Virtualdoria Mignagola
DragonShiryu Tactiek popi
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
39.9 gemiddelde waardering 45.5
redelijk Schieten goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Inworp. Kaya met de inworp. Begarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Begarelli geeft een hoge lob. Janczarek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - Mignagola 0:1

11e minuut.
Preotu met de inworp. Begarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Begarelli passt de bal zonder na te denken. xiaofeng bereikt de bal nog maar net als eerste. xiaofeng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Begarelli is nu in balbezit. Begarelli geeft de bal voor. Iddon rent richting de bal. Janczarek verovert de bal door een tackle van achteren. Janczarek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Janczarek passt de bal met de wreef. Begarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Begarelli passt de bal zonder na te denken. Daar is xiaofeng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. xiaofeng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Szmajdziński passt de bal met de wreef. Anliker is nu in balbezit. Anliker speelt de bal door. MacPherson is nu in balbezit. MacPherson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Barbato kopt de bal weg. Klungelig pakt Apollonio de bal. Kakauridze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakauridze draait met de bal, schiet en ... Karuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De Micheli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Privitera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C. Virtualdoria 71%, Mignagola 29%.
U.C. Virtualdoria - Mignagola 0:1

47e minuut.
Bordata passt de bal met de wreef. Anliker rent richting de bal. Barbato maakt een afschuwelijke overtreding. Barbato krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Contardo rent richting de bal. Kakauridze rent richting de bal. MacPherson bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPherson schiet op doel. Karuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U.C. Virtualdoria - Mignagola 1:1

55e minuut.
Kaya speelt de bal door. Preotu bereikt de bal nog maar net als eerste. Privitera begaat een overtreding. Privitera krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Klungelig pakt Privitera de bal. Privitera passt de bal in één keer door. Barbato is nu in balbezit. Anliker onderschept slim de pass. Anliker haalt uit met een fantastische trap. Karuc bokst de bal weg.

68e minuut.
Apollonio met een snelle inworp. Niţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaya verovert de bal door een tackle van achteren. Kaya geeft de bal voor. Waleczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Apollonio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacPherson rent richting de bal. MacPherson passt de bal met de wreef. Kakauridze rent richting de bal. Kakauridze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Szmajdziński passt de bal met de wreef. Bordata bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordata passt de bal met de wreef. Begarelli rent richting de bal. Begarelli schiet op doel. Ozelami bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C. Virtualdoria 57%, Mignagola 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U.C. Virtualdoria - Mignagola 1:1