Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DodoTeam U.C. Virtualdoria
4231 Tactiek DragonShiryu
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 43.3
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen redelijk
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Daar is Niţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuvek is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Garrido ... Strafschop! Garrido krijgt een gele kaart. Kuvek raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuvek neemt de penalty, wat een uithaal! Ozelami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DodoTeam - U.C. Virtualdoria 1:0

5e minuut.
Baccari bereikt de bal nog maar net als eerste. Baccari passt de bal in één keer door. Estyaji rent richting de bal. Baccari rent richting de bal. Baccari schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Guarello rent richting de bal. Salvati onderschept slim de pass. Salvati geeft de bal voor. Kuvek rent richting de bal. Kuvek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Ozelami probeert naar een medespeler te passen. Biczak kopt de bal weg. Estyaji controleert de bal met de borst. Estyaji geeft de bal voor. Kuvek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
DodoTeam - U.C. Virtualdoria 2:0

28e minuut.
Baccari heeft problemen om de bal te vangen. Baccari speelt de bal door. Šverma rent richting de bal. Šverma schiet op doel. Ozelami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DodoTeam - U.C. Virtualdoria 3:0

30e minuut.
Szmajdziński kopt de bal weg. Paćkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Biczak zijn tegenspeler op de grond. Biczak krijgt een gele kaart. Paćkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Szmajdziński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Biczak speelt de bal door. Gawin speelt de bal door. Baccari is nu in balbezit. Baccari schiet op doel. Ozelami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DodoTeam - U.C. Virtualdoria 4:0

38e minuut.
Tomašić is nu in balbezit. Gawin verovert de bal door een tackle van achteren. Baccari is nu in balbezit. Baccari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Niţă de bal onder controle te krijgen. Kuvek bereikt de bal nog maar net als eerste. Baccari rent richting de bal. Baccari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DodoTeam - U.C. Virtualdoria 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DodoTeam 34%, U.C. Virtualdoria 66%.
DodoTeam - U.C. Virtualdoria 5:0

53e minuut.
Biczak speelt de bal door. Estyaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Estyaji geeft de bal voor. Šverma maakt een snoekduik en kopt de bal. Ozelami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DodoTeam - U.C. Virtualdoria 6:0

55e minuut.
Kuvek is nu in balbezit. Garrido onderschept slim de pass. Garrido geeft een hoge lob. Šverma rent richting de bal. Šverma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Inworp. Sottocornola komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Biczak onderschept slim de pass. Biczak geeft de bal voor. Baccari bereikt de bal nog maar net als eerste. Baccari haalt uit met een fantastische trap. Ozelami werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DodoTeam - U.C. Virtualdoria 7:0

70e minuut.
Doeltrap. Özten komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Özten geeft een hoge lob. Šverma kopt de bal weg. Kuvek heeft problemen om de bal te vangen. Baccari is nu in balbezit. Baccari haalt uit met een fantastische trap. Ozelami kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Daar is Kuvek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Niţă ... Strafschop! Kuvek raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuvek neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ozelami probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DodoTeam - U.C. Virtualdoria 8:0

89e minuut.
Gawin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawin geeft een hoge lob. Özten bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuvek is nu in balbezit. Kuvek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DodoTeam 35%, U.C. Virtualdoria 65%.
DodoTeam - U.C. Virtualdoria 8:0