Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Le Conche U.C. Virtualdoria
Rasanato 424 Tactiek Rhadamantys
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
38 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
52.3 gemiddelde waardering 31.5
very good Schieten adequate
very good Passen average
solid Verdedigen poor


4e minuut.
Kwaczała rent richting de bal. Kwaczała speelt de bal door. Abrahamyan rent richting de bal. Abrahamyan haalt uit met een fantastische trap. Borraccio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - U.C. Virtualdoria 1:0

7e minuut.
Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso passt de bal met de wreef. Abrahamyan rent richting de bal. Abrahamyan schiet op doel. Borraccio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - U.C. Virtualdoria 2:0

8e minuut.
Kwaczała onderschept slim de pass. Borraccio probeert naar een medespeler te passen. Wojtarowicz kopt de bal weg. Köylü controleert de bal met de borst. Köylü geeft een hoge lob. Borraccio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
De Cremer is nu in balbezit. Kwaczała is nu in balbezit. De Cremer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cremer draait met de bal, schiet en ... Borraccio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - U.C. Virtualdoria 3:0

13e minuut.
Abrahamyan is nu in balbezit. Abrahamyan probeert naar een medespeler te passen. Kwaczała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaczała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - U.C. Virtualdoria 4:0

15e minuut.
Kwaczała verovert de bal door een tackle van achteren. Kwaczała geeft de bal voor. Abrahamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahamyan draait met de bal, schiet en ... Borraccio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - U.C. Virtualdoria 5:0

19e minuut.
Adatte speelt de bal door. Duranti is nu in balbezit. Duranti passt de bal zonder na te denken. MacPherson is nu in balbezit. MacPherson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Saarioksa verovert de bal door een tackle van achteren. Saarioksa passt de bal zonder na te denken. Plăvoi is nu in balbezit. MacPherson onderschept slim de pass. MacPherson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Inworp. Krótki met een snelle inworp. Alonso rent richting de bal. Alonso geeft een lange en hoge pass. Kwaczała bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Kwaczała is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - U.C. Virtualdoria 6:0

27e minuut.
Krótki onderschept slim de pass. Krótki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ghetti de bal. Kwaczała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaczała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - U.C. Virtualdoria 7:0

30e minuut.
Buitenspel voor MacPherson. Goede buitenspelval van de verdediging. De Cremer neemt vlug de vrije trap. Kwaczała rent richting de bal. Kwaczała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - U.C. Virtualdoria 8:0

38e minuut.
Abrahamyan is nu in balbezit. De Micheli begaat een overtreding. Abrahamyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alonso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kwaczała rent richting de bal. Kwaczała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kwaczała is nu in balbezit. Köylü bereikt de bal nog maar net als eerste. Köylü probeert naar een medespeler te passen. Kwaczała is nu in balbezit. Kwaczała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Duranti kopt de bal weg. Alonso is nu in balbezit. Alonso met een sublieme pass. Abrahamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahamyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Le Conche 29%, U.C. Virtualdoria 71%.
F.C. Le Conche - U.C. Virtualdoria 8:0

46e minuut.
Lieb komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kwaczała verovert de bal door een tackle van achteren. Kwaczała schiet op doel. Acciaio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krótki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krótki passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal. Borraccio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kwaczała is nu in balbezit. Paal! Kwaczała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - U.C. Virtualdoria 9:0

49e minuut.
Alonso passt de bal in één keer door. De Cremer is nu in balbezit. De Cremer passt de bal met de wreef. Kwaczała is nu in balbezit. Kwaczała haalt uit met een fantastische trap. Borraccio bokst de bal weg.

51e minuut.
De Cremer passt de bal met de wreef. Köylü bereikt de bal nog maar net als eerste. Köylü passt de bal zonder na te denken. Kwaczała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaczała schiet op doel. Borraccio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Albonico bereikt de bal nog maar net als eerste. Köylü verovert de bal door een tackle van achteren. Köylü probeert naar een medespeler te passen. Kwaczała is nu in balbezit. Kwaczała draait met de bal, schiet en ... Borraccio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Cremer rent richting de bal. De Cremer geeft de bal voor. Lieb krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Krótki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krótki geeft een hoge lob. Ghetti heeft problemen om de bal te vangen. Kwaczała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaczała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - U.C. Virtualdoria 10:0

59e minuut.
De Micheli geeft de bal voor. Buitenspel voor MacPherson. Goede buitenspelval van de verdediging. Plăvoi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kwaczała rent richting de bal. Kwaczała haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lieb is nu in balbezit. Lieb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - U.C. Virtualdoria 11:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krótki met een snelle inworp. Alonso speelt de bal door. Lieb rent richting de bal. Lieb draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Alonso passt de bal zonder na te denken. De Cremer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cremer passt de bal zonder na te denken. Daar is Kwaczała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwaczała haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Borraccio trapt de bal weg. Krótki kopt de bal weg. Lieb bereikt de bal nog maar net als eerste. Lieb draait met de bal, schiet en ... Borraccio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Alonso rent richting de bal. Alonso passt de bal met de wreef. Lieb is nu in balbezit. Lieb schiet op doel. Borraccio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - U.C. Virtualdoria 12:0

69e minuut.
Köylü onderschept slim de pass. Köylü probeert naar een medespeler te passen. Kwaczała bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kwaczała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwaczała schiet op doel. Borraccio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - U.C. Virtualdoria 13:0

72e minuut.
Kwaczała rent richting de bal. Köylü rent richting de bal. Kwaczała rent richting de bal. Kwaczała draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Krótki geeft een hoge lob. De Cremer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Cremer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Krótki passt de bal in één keer door. De Cremer rent richting de bal. De Cremer passt de bal in één keer door. Kwaczała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaczała draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is De Micheli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lieb rent richting de bal. Lieb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - U.C. Virtualdoria 14:0

80e minuut.
Köylü bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Köylü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Köylü geeft de bal voor. Lieb springt en kopt de bal. Borraccio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - U.C. Virtualdoria 15:0

82e minuut.
Albonico geeft de bal voor. Ghetti kan de bal niet met de borst controleren. Kwaczała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaczała haalt uit met een fantastische trap. Borraccio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - U.C. Virtualdoria 16:0

89e minuut.
Alonso is nu in balbezit. Alonso passt de bal met de wreef. Kwaczała rent richting de bal. Kwaczała schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Acciaio de bal. Kwaczała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaczała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - U.C. Virtualdoria 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Le Conche 17%, U.C. Virtualdoria 83%.
F.C. Le Conche - U.C. Virtualdoria 17:0