Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cotopiłkanożna Melina Kownaty III
Normal Tactiek kur**?
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 30.1
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Fidelus rent richting de bal. Fidelus geeft een lange en hoge pass. Daar is Sekuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzierżyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzierżyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski passt de bal zonder na te denken. Dzierżyński is nu in balbezit. Dzierżyński probeert naar een medespeler te passen. Szefler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Renger is nu in balbezit. Renger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cotopiłkanożna - Melina Kownaty III 0:1

16e minuut.
Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidelus verovert de bal door een tackle van achteren. Fidelus passt de bal met de wreef. Dzierżyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzierżyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sekuła probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fidelus rent richting de bal. Fidelus probeert naar een medespeler te passen. Renger is nu in balbezit. Renger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cotopiłkanożna - Melina Kownaty III 0:2

24e minuut.
Prata bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prata met de inworp. Dzierżyński rent richting de bal. Dzierżyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Chinţoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu geeft de bal voor. Dzierżyński kopt de bal weg. Renger bereikt de bal nog maar net als eerste. Renger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cotopiłkanożna - Melina Kownaty III 0:3

28e minuut.
Prata bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski onderschept slim de pass. Wewiórski geeft een lange en hoge pass. Pasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Hellebrandt geeft de bal voor. Renger is nu in balbezit. Ślak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ślak krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Dzierżyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzierżyński haalt uit met een fantastische trap. Wewiórski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jałówka is nu in balbezit. Renger verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! Renger is nu in balbezit. Renger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cotopiłkanożna - Melina Kownaty III 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cotopiłkanożna 72%, Melina Kownaty III 28%.
FC Cotopiłkanożna - Melina Kownaty III 0:4

48e minuut.
Prata geeft de bal voor. Wtorek probeert de bal aan de voet te houden. Fidelus speelt de bal door. Renger rent richting de bal. Renger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cotopiłkanożna - Melina Kownaty III 0:5

52e minuut.
Renger raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bolzan komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Kącki speelt de bal door. Prata kan de bal niet met de borst controleren. Prata geeft de bal voor. Bolzan rent richting de bal. Bolzan haalt uit met een fantastische trap. Szefler bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Staniszewski rent richting de bal. Valencia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Staniszewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Staniszewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Drożko geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Wewiórski is nu in balbezit. Dzierżyński onderschept slim de pass. Dzierżyński draait met de bal, schiet en ... Zamachowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szefler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cotopiłkanożna - Melina Kownaty III 0:6

78e minuut.
Valencia geeft een hoge lob. Wewiórski kopt de bal weg. Hellebrandt probeert de bal aan de voet te houden. Pasiak rent richting de bal. Pasiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cotopiłkanożna 47%, Melina Kownaty III 53%.
FC Cotopiłkanożna - Melina Kownaty III 0:6