Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Tornado Kraków Gorliczanka Gorlice
GTI Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 31.9
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen weak
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Falke verovert de bal door een tackle van achteren. Falke geeft een hoge lob. Chacon kopt de bal weg. Komínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Komínek schiet op doel. Leśny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Castellana bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellana geeft een lange en hoge pass. Daar is Komínek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komínek krijgt zijn hoofd ertegen. Leśny bokst de bal weg.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fulcone neemt de hoekschop. Daar is Castellana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chacon rent richting de bal. Chacon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Komínek rent richting de bal. Komínek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Góngora onderschept slim de pass. Góngora geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Leśny de bal. Komínek rent richting de bal. Komínek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tornado Kraków - Gorliczanka Gorlice 0:1

24e minuut.
Przerywacz onderschept slim de pass. Pescariu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Przerywacz. Przerywacz krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Falke is nu in balbezit. Bierzyński probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falke met een snelle inworp. Chacon geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Castellana met een harde bal richting middenveld. Komínek kopt de bal weg. Chacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacon haalt uit met een fantastische trap. Castellana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Masini speelt de bal door. Komínek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castellana. Komínek roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Komínek kan niet meer verder spelen. Cywka komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Ritz speelt de bal door. Fulcone heeft problemen om de bal te vangen. Fulcone geeft een hoge lob. Cywka is nu in balbezit. Cywka schiet op doel. Leśny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tornado Kraków - Gorliczanka Gorlice 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tornado Kraków 87%, Gorliczanka Gorlice 13%.
KS Tornado Kraków - Gorliczanka Gorlice 0:2

48e minuut.
Bierzyński geeft een hoge lob. Inworp. Falke met een snelle inworp. Chacon is nu in balbezit. Chacon geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cywka passt de bal zonder na te denken. Chacon is nu in balbezit. Chacon haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Cywka de bal. Cywka schiet op doel. Leśny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Przerywacz kopt de bal weg. Fulcone probeert de bal aan de voet te houden. Fulcone passt de bal zonder na te denken. Pizzardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzardo geeft een hoge lob. Leśny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tornado Kraków 84%, Gorliczanka Gorlice 16%.
KS Tornado Kraków - Gorliczanka Gorlice 0:2