Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wyspiarze1957 GEMINI BOYA2
Normal Tactiek 4.4.2
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 33.5
poor Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


13e minuut.
Haverkamp is nu in balbezit. Kopaczewski met een sublieme pass. Makovice bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulas rent richting de bal. Sulas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Weiner is nu in balbezit. Kopaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kopaczewski geeft een lange en hoge pass. Sulas heeft problemen om de bal te vangen. Sulas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Cavacini met een sublieme pass. Makovice is nu in balbezit. Makovice passt de bal in één keer door. Sulas rent richting de bal. Sulas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Waśków onderschept slim de pass. Waśków passt de bal in één keer door. Sulas rent richting de bal. Sulas schiet op doel. Misiurek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyspiarze1957 71%, GEMINI BOYA2 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wyspiarze1957 - GEMINI BOYA2 0:0

56e minuut.
Daar is Weiner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulas is nu in balbezit. Sulas probeert naar een medespeler te passen. Makovice is nu in balbezit. Makovice schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Szép kopt de bal weg. Stanisławek heeft problemen om de bal te vangen. Stanisławek met een sublieme pass. Cavacini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavacini geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sulas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyspiarze1957 - GEMINI BOYA2 0:1

80e minuut.
Weiner speelt de bal door. Cavacini speelt de bal door. Trempala rent richting de bal. Makovice onderschept slim de pass. Makovice geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyspiarze1957 - GEMINI BOYA2 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyspiarze1957 77%, GEMINI BOYA2 23%.
Wyspiarze1957 - GEMINI BOYA2 0:2