Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-02-07 18:25
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Mr.G13cz Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Mr.G13cz SKHM
1 Tactiek A
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
34.4 gemiddelde waardering 40
matig Schieten redelijk
matig Passen redelijk
matig Verdedigen matig


7e minuut.
Stachnik rent richting de bal. Balbasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbasi passt de bal in één keer door. Nadal rent richting de bal. Nadal geeft de bal voor. Borowik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Sochor passt de bal in één keer door. Piccin heeft problemen om de bal te vangen. Tomaszczyk rent richting de bal. Tomaszczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Stachnik heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mr.G13cz - SKHM 0:1

13e minuut.
Raiser passt de bal zonder na te denken. Daar is Piccin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raiser probeert naar een medespeler te passen. Tomaszczyk rent richting de bal. Tomaszczyk schiet op doel. Yanakiev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mr.G13cz - SKHM 0:2

18e minuut.
Boiangiu passt de bal met de wreef. Ihász bereikt de bal nog maar net als eerste. Ihász met een sublieme pass. Tomaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaszczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ihász controleert de bal met de borst. Pałasz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ihász is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boiangiu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Merino González kopt de bal weg. Klungelig pakt Piegzik de bal. Tomaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaszczyk haalt uit met een fantastische trap. Yanakiev bokst de bal weg.

25e minuut.
Merino González bereikt de bal nog maar net als eerste. Ócsai verovert de bal door een tackle van achteren. Ócsai passt de bal zonder na te denken. Cikánek is nu in balbezit. Cikánek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Nadal kopt de bal weg. Klungelig pakt Boiangiu de bal. Pałasz is nu in balbezit. Pałasz passt de bal in één keer door. Quimosing verovert de bal door een tackle van achteren. Borowik bokst de bal weg.

40e minuut.
Quimosing passt de bal zonder na te denken. Inworp. Ócsai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mujica kan de bal niet met de borst controleren. Mujica geeft een hoge lob. Borowik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Doeltrap. Yanakiev trapt de bal weg. Raiser kopt de bal weg. Klungelig pakt Piccin de bal. Piccin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mr.G13cz 71%, SKHM 29%.
Mr.G13cz - SKHM 0:2

49e minuut.
Merino González met de inworp. Raiser rent richting de bal. Raiser passt de bal in één keer door. Piccin rent richting de bal. Piccin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mr.G13cz - SKHM 0:3

57e minuut.
Cikánek speelt de bal door. Falchero rent richting de bal. Boiangiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Falchero roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Falchero kan niet meer verder spelen. Beliaev komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Mujica met een sublieme pass. Cikánek rent richting de bal. Cikánek passt de bal in één keer door. Pałasz is nu in balbezit. Pałasz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Balbasi probeert naar een medespeler te passen. Boiangiu is nu in balbezit. Boiangiu passt de bal in één keer door. Tomaszczyk rent richting de bal. Tomaszczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ihász geeft een lange en hoge pass. Tomaszczyk rent richting de bal. Met opzet legt Mujica zijn tegenspeler op de grond. Mujica krijgt een gele kaart. Tomaszczyk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tomaszczyk kan niet meer verder spelen. Tlampač komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mr.G13cz 64%, SKHM 36%.
Mr.G13cz - SKHM 0:3