Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Club Livius AEK BRAILA
dinamo Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
14% Spel op eigen helft 86%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 18.3
formidabel Schieten slecht
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Dascălu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dascălu geeft een hoge lob. Daar is Accioly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Accioly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Livius - AEK BRAILA 1:0

3e minuut.
Vişoiu met een sublieme pass. Haentjens kopt de bal weg. Vujković met een sublieme pass. Accioly heeft problemen om de bal te vangen. Accioly haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Azambuja is nu in balbezit. Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Azambuja. Azambuja krijgt een gele kaart. Talpăiute wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Talpăiute kan niet meer verder spelen. Horvat komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Azambuja rent richting de bal. Azambuja passt de bal met de wreef. Dascălu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dascălu geeft een hoge lob. Accioly krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Livius - AEK BRAILA 2:0

20e minuut.
Accioly passt de bal zonder na te denken. Malec speelt de bal door. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Livius - AEK BRAILA 3:0

22e minuut.
Doroftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Accioly onderschept slim de pass. Accioly probeert naar een medespeler te passen. Azambuja rent richting de bal. Azambuja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Accioly rent richting de bal. Accioly geeft een hoge lob. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja haalt uit met een fantastische trap. Vişoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Livius - AEK BRAILA 4:0

28e minuut.
Pîrvu probeert naar een medespeler te passen. Accioly rent richting de bal. Accioly probeert naar een medespeler te passen. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cotenescu heeft problemen om de bal te vangen. Accioly bereikt de bal nog maar net als eerste. Accioly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Livius - AEK BRAILA 5:0

33e minuut.
Doroftei kopt de bal weg. Grigorescu heeft problemen om de bal te vangen. Malec speelt de bal door. Azambuja rent richting de bal. Azambuja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Vujković probeert naar een medespeler te passen. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja passt de bal met de wreef. Accioly bereikt de bal nog maar net als eerste. Accioly schiet op doel. Vişoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Azambuja onderschept slim de pass. Azambuja passt de bal zonder na te denken. Accioly is nu in balbezit. Accioly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Livius - AEK BRAILA 6:0

39e minuut.
Udroiu rent richting de bal. Udroiu geeft een hoge lob. Vujković speelt de bal door. Accioly bereikt de bal nog maar net als eerste. Accioly haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Haentjens passt de bal met de wreef. Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Accioly de bal. Accioly draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Doeltrap. Horvat trapt de bal weg. Vujković kopt de bal weg. Accioly controleert de bal met de borst. Accioly haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Malec speelt de bal door. Dascălu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dascălu geeft een lange en hoge pass. Accioly maakt een snoekduik en kopt de bal. Vişoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Livius - AEK BRAILA 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Club Livius 12%, AEK BRAILA 88%.
Sport Club Livius - AEK BRAILA 7:0

50e minuut.
Verstappen is nu in balbezit. Verstappen geeft een hoge lob. Malec probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Azambuja de bal. Azambuja draait met de bal, schiet en ... Vişoiu bokst de bal weg. Daar is Horvat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Accioly is nu in balbezit. Accioly schiet op doel. Vişoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Daar is Eminescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujković geeft een lange en hoge pass. Cotenescu kopt de bal weg. Accioly bereikt de bal nog maar net als eerste. Accioly schiet op doel. Vişoiu bokst de bal weg.

55e minuut.
Udroiu speelt de bal door. Malec is nu in balbezit. Doroftei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Doroftei krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Dascălu rent richting de bal. Dascălu speelt de bal door. Accioly is nu in balbezit. Accioly draait met de bal, schiet en ... Vişoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Horvat heeft problemen om de bal te vangen. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja passt de bal zonder na te denken. Accioly bereikt de bal nog maar net als eerste. Accioly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Livius - AEK BRAILA 8:0

68e minuut.
Malec is nu in balbezit. Malec passt de bal zonder na te denken. Dascălu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dascălu geeft een lange en hoge pass. Accioly krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Vişoiu met een harde bal richting middenveld. Malec kopt de bal weg. Eminescu heeft problemen om de bal te vangen. Azambuja rent richting de bal. Azambuja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Livius - AEK BRAILA 9:0

74e minuut.
Azambuja met een sublieme pass. Accioly heeft problemen om de bal te vangen. Accioly passt de bal met de wreef. Azambuja rent richting de bal. Azambuja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Vujković met een sublieme pass. Malec is nu in balbezit. Malec met een sublieme pass. Accioly is nu in balbezit. Accioly haalt uit met een fantastische trap. Vişoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Livius - AEK BRAILA 10:0

83e minuut.
Azambuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Azambuja passt de bal in één keer door. Accioly bereikt de bal nog maar net als eerste. Accioly haalt uit met een fantastische trap. Vişoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Livius - AEK BRAILA 11:0

85e minuut.
Cotenescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Azambuja de bal. Doroftei is nu in balbezit. Azambuja onderschept slim de pass. Azambuja probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Haentjens passt de bal zonder na te denken. Vujković rent richting de bal. Vujković passt de bal met de wreef. Azambuja is nu in balbezit. Azambuja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Haentjens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haentjens passt de bal in één keer door. Azambuja rent richting de bal. Azambuja draait met de bal, schiet en ... Vişoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Livius - AEK BRAILA 12:0

90e minuut.
Accioly rent richting de bal. Accioly passt de bal in één keer door. Azambuja rent richting de bal. Azambuja haalt uit met een fantastische trap. Vişoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Livius - AEK BRAILA 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Club Livius 15%, AEK BRAILA 85%.
Sport Club Livius - AEK BRAILA 13:0